14.04.2007, 14:02:07
|
Member
|
|
Data înregistrării: 22.03.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Citat:
În prealabil postat de ionita
stiti,am si eu o intrebare: chiar nu este voie un pantaloni in biserica?? pot sa va intreb-moralmente vorbind- dece? eu de foarte multe ori plec de la ore direct la sujba, si desigur in 90% din timp port pantaloni...ce sa fac,nu mai intru in biserica pt ca am pantaloni??
sa nu am intelegeti gresit dar chiar nu pricep.. iertati-ma!!
|
Draga Ionita,
Pantalonul permite observarea tuturor formelor, mai ales daca bluza e mulata sau scurta. Iar daca e mulat chiar ai senzatia ca persoana e dezbracata. Mantuitorul a avut o atitudine plina de iubire fata de toti pacatosii care s-au pocait, dar a fost foarte drastic cu cei care smintesc. El spune ca pentru aceia prin care vine sminteala le era mai bine sa li se puna o piatra de gat si sa fie aruncati in apa. Cam asa e si femeia care umbla in pantaloni. Poate n-ar trebui sa vorbesc, ca si eu acum vreo 10 ani umblam in pantaloni. Si mi se mai intampla sa aud comentariile tipilor legate de mers, de picioare, de diferite aspecte pe care le vedeau, sau ma mai trezeam cu cate o masina oprindu-se langa mine. Adica sminteala venea prin mine, din cauza vestimentatiei mele.
Problema nu se pune in sensul dat de tine, ca daca esti in pantaloni sa nu intri in biserica. Ci sa fii mereu gata de a intra in biserica, de a te ruga, de a fi cu Hristos. Si atunci, daca intr-adevar iti doresti asta si vrei sa nu fi pricina de sminteala pentru ceilalti, o sa te imbraci mereu in fusta. Incearca! Stiu ca ti se pare greu. Daca ai fi fost obisnuita de mica asa, ti s-ar fi parut absolut normal, acum va fi un pret de platit ca sa devii tu feminina si sa intri in normalitate. Dar se merita ca sa stii cum sa-ti educi fetitele (daca o sa ai), ca sa se bucure si sotul tau de feminitatea ta, ca sa nu-i mai smintesti pe cei din jur, ca sa devii cu adevarat femeie.
Elena
|
draga Elena,
Doamne ajuta!!
M-ai surprins putin cu raspunsul dat,dar sa stii ca voi incerca sa iti urmez sfatul :
insa mai am o intrebare: e vreo problema daca fusta un este lunga?? adica e doar pana la genunchi...
|