188. “Fenomenul Pucioasa” : un “fenomen” cu trei explicații posibile (II)
II. “Șfânta lelică și proorociță Maria” : o “trâmbiță” retrogradată la rangul de “punte de trecere” (VIII)
Cartierul general al noilor lideri pucioși este denumit “grădinița de la Glodeni” și este pus sub ocrotirea sabiei de foc a arhanghelilor Mihail și Gavriil, la fel ca grădina Raiului. Se binecuvintează generația tânără, cea care s-a pus cu fidelitate sub ascultarea liderilor pucioși. Se binecuvintează și liderii pucioși, fii duhovnicești adoptivi și moștenitori deplini ai darurilor Verginicăi, de la care au primit duhul “proorociei”, ca fiind cei care “sunt învățați din cer” ca să-i învețe și pe alții :
“Se binecuvintează paza cerească, cea care este în jurul lui Israel și cea care este în jurul grădiniței mele de copii. Sfinții arhangheli Mihail și Gavriil sunt în fața ocrotitorilor cerești.
Și iată, binecuvintez cu binecuvântare cerească pe cei mai mititei, pe cei mai moi, pe copiii cei tinerei care urmează această lucrare, pe cei ce cântă în mijlocul lui Israel, pe cei ce strigă la mine. O, eu îi iubesc și îi cercetez și lucrez în gândul și în mintea lor și le fac curat în inimă, dar lucrez prin voi, copii lucrători. Eu stau în voi la lucru, și voi să vă adunați spre lucru duhovnicesc, că mare bucurie e pe cer și pe mine când are cerul la cine veni, când are unde să-și plece capul ca să asculte cântarea celor răscumpărați.
Binecuvintez pe cei ce sunt învățați de cer, și pe cei ce învață din cer; pe cei ce se lasă învățați, și pe cei ce învață în numele meu, căci eu sunt învățătoare în poporul meu, și lucrez prin fii. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-12-1994)
Iar cei rămași “răzleți de Dumnezeu”, fii după trup ai lelicăi, care nu s-au putut lipi cu duhul de noii lideri pucioși, sunt căinați ca niște neînțelepți care n-au priceput că Verginica și Maria au avut darul proorociei:
“O, fii ai lui Verginica, fii luați de la surioara ei, din porunca Mea! O, măi copilași răzleți de Dumnezeu, cum de n-ați voit să fiți fii de prooroci, așa cum v-a fost alegerea pe pământ? Verginica și surioara ei de la care vă avea ea, au fost proorocii Mei pentru cea de a doua venire a Mea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 24-04-1998)
Care sunt așadar, roadele Noului Ierusalim aflat sub ocârmuirea lelicăi Maria? Dacă ar fi să-i credem pe noii lideri pucioși, “oile” de sub toiagul lelicăi au fost mai degrabă “capre”. Zece ani (1980-1990) au fost irosiți în lupte surde pentru putere: numai răzvrătire, numai pizmă, dorire de mărire deșartă, neascultare, furt de cel sfinte, lipsă de înțelepciune și de orizont duhovnicesc, căci creștinii din “poporul cel vechi” al lelicăi, moștenit de la Verginica, n-au înțeles să se plece sub înțeleapta ocârmuire a noilor lideri pucioși, ci au complotat împotriva lor și a noii orânduiri trasate de “Domnul” Pucioasei. Anul 1993 a însemnat de asemenea anul în care s-a pecetluit schisma față de Biserica Ortodoxă Română și începutul derapajelor eretice din sânul noii biserici care se înfiripa pe tăcute.
În concluzie, este plauzibil ca diavolul să se fi folosit la modul instrumental și de lelica Maria, având în vedere rezultatelor dezastruoase ale creștinilor pucioși din această perioadă de naștere a schismei și dospire a ereziei la Pucioasa.
C. Al treilea vector : Dumnezeu. Întrebarea conexă este : Prin lelica Maria a vorbit Dumnezeu?
Vorbirea lui Dumnezeu către oameni nu poate fi altfel decât ireproșabilă. Vom expune aici doar două grave deficiențe în propovăduirea lelicăi Maria intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”. Acestea sunt:
1. Existența simultană a două duhuri și a două “lucrări” distincte, la cele două “proorocițe” aflate în concurență și luptă pentru putere în perioada 1980-1990, care au creat mare dezbinare, dezordine, invidii, antipatii și lupte subterane între creștinii pucioși, care ar fi trebuit să fie doar o singură turmă.
2. Existența unor “proorocii” fanteziste, incoerente sau de-a dreptul mincinoase în mesajele scoase pe piață de lelica Maria. Exemple:
- Proorocie despre regele Mihai, care va veni în România și va restaura o conducere monarhică:
“... Dumnezeu voiește viață curată în România. Dumnezeu curăță pământul țării românești. Dumnezeu, cu puținul Său popor curat, va birui. O, nu Mă voi astâmpăra până nu o voi aduce pe România pe placul și pe voia Mea. Nu Mă voi astâmpăra până nu-l voi aduce pe conducătorul României, iar el să fie pe voia lui Dumnezeu și să-Mi scoată poporul român la lumină și la mântuire. Eu, Domnul Iisus Hristos, cu turma Mea cea mică voi fi biruitor, și toți ochii vor vedea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-12-1989)
- Proorocie despre scaunul de judecată, care va fi în România:
“Scaunul de judecată va fi în România, pe care o spăl acum. Veți vedea cu ochii și adevărul și dreptatea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-12-1989)
Biblia proorocește că scaunul de judecată va fi în Țara Sfântă:
“Să se trezească toate neamurile și să vină în valea lui Iosafat, căci acolo voi așeza scaun de judecată pentru toate popoarele din jur”(Ioil 4,12)
Concluzie: Luând în considerare aceste grave deficiențe în propovăduirea “Cuvântului”, putem afirma cu convingere că nici prin lelica Maria nu a vorbit Dumnezeu.
Last edited by mariamargareta; 19.04.2010 at 16:08:54.
|