Citat:
În prealabil postat de Jane Says
Nu vreau sa vorbesc despre asta, dar senzatia aceea nu e de rau dar nu-ti dai seama de asta decat daca ai trait-o macar o data in viata. Pe urma ajunge sa te ingrijoreze absenta ei.
Frica de senzatia asta ii opreste pe multi pacatosi sa se pocaiasca, pentru ca au o adevarata fobie de sentimentul de vinovatie, si-ar face orice sa scape de el sau sa il evite.
|
Bun...In prezenta lui Dumnezeu nu ne simtim bine sau rau, sau, mai bine zis ne simtim si rau si bine. E un sentiment specific. Cand vezi maretia lui Dumnezeu nu poti sa nu te simti mic ,neinsemnat si vinovat . Maretia Lui te copleseste si iti plangi pacatul. Apoi Dumnezeu iti aduce iertare si usurare, dupa cum spune Cuvantul ca cei ce se marturisesc primesc iertare. Si e tare bine langa El...Nu L-ai da pe nimic si stii ca ai face orice pentru El pentru ca si El a facut totul pentru tine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|