View Single Post
Vechi 19.04.2010, 17:36:44
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Pentru cine este ar fi interesat sa citeasca as avea o recomandare:cartea "Viata dupa viata" scrisa de Raymond Moody,doctor in filosofie,psihologie si medicina din Statele Unite.
Acesta a studiat in jur de 5000 de cazuri de moarte clinica.Dintre acestea reda o suta in cartea prezentata mai sus.
In SUA ea este studiata de catre studentii la psihologie si teologie.
Eu sunt in curs de lecturare,inca nu am terminat-o,dar pot sa va spun ca este cel putin interesanta.
Stiu ca cei care nu cred in Dumnezeu,in primul rand in ei nu o fac,isi neaga propriul suflet.Ca sa incepi sa crezi in Dumnezeu,este necesar sa intelegi ca esti o particica de divinitate,de lumina,iar aceea este sufletul.
Va dau linkul unde o puteti gasi:

http://www.scribd.com/doc/17313100/R...ata-Dupa-Viata
Lectura placuta!

PS:Nu va obositi sa ma contraziceti,sa gasiti eu stiu ce argumente pro sau contra.
Am postat aici doar pentru aceasta recomandare catre cei care ar fi eventual interesati,nu pentru o discutie despre spiritualitate versus ateism.
O zi frumoasa sa aveti!
Eu nu obosesc sa recomand "Sufletul dupa moarte" de par. Seraphim Rose.
In Sufletul dupa moarte este analizata din perspectiva crestina cartea lui Raymond Moody.
(altminteri, citind doar moody, veti dobandi o viziune necrestina despre experientele dupa moarte, mai apropiata de cea a spiritistilor..)

(Heaven, nu o lua personal)
Reply With Quote