Citat:
În prealabil postat de heaven
Pentru cine este ar fi interesat sa citeasca as avea o recomandare:cartea "Viata dupa viata" scrisa de Raymond Moody,doctor in filosofie,psihologie si medicina din Statele Unite.
Acesta a studiat in jur de 5000 de cazuri de moarte clinica.Dintre acestea reda o suta in cartea prezentata mai sus.
In SUA ea este studiata de catre studentii la psihologie si teologie.
Eu sunt in curs de lecturare,inca nu am terminat-o,dar pot sa va spun ca este cel putin interesanta.
Stiu ca cei care nu cred in Dumnezeu,in primul rand in ei nu o fac,isi neaga propriul suflet.Ca sa incepi sa crezi in Dumnezeu,este necesar sa intelegi ca esti o particica de divinitate,de lumina,iar aceea este sufletul.
Va dau linkul unde o puteti gasi:
http://www.scribd.com/doc/17313100/R...ata-Dupa-Viata
Lectura placuta!
PS:Nu va obositi sa ma contraziceti,sa gasiti eu stiu ce argumente pro sau contra.
Am postat aici doar pentru aceasta recomandare catre cei care ar fi eventual interesati,nu pentru o discutie despre spiritualitate versus ateism.
O zi frumoasa sa aveti!
|
Eu nu obosesc sa recomand "
Sufletul dupa moarte" de par. Seraphim Rose.
In Sufletul dupa moarte este analizata din perspectiva crestina cartea lui Raymond Moody.
(altminteri, citind doar moody, veti dobandi o viziune necrestina despre experientele dupa moarte, mai apropiata de cea a spiritistilor..)
(Heaven, nu o lua personal)