Citat:
În prealabil postat de Doriana
1. Am vrut sa ma duc la baptisti [unde mai fusesem o singura data dar nu ma impresionase prea mult ] dar surorile baptiste s-au hotarat in ultimul moment sa treaca pe la penti.
2. Da
3. Dupa terminare, cand ieseam spre usa. Rugaciunea era solicitata de unii bolnavi, nu facea parte din program. Era de fapt o [mir]ungere cu untdelemn.
Si nu dormeam chiar bustean, ca mi-era rusine. Atipeam des. Insa nu am gasit nimic interesant in toata slujba, chiar muzica mi s-a parut tare...slabuta, sa zic asa.
4. Inainte de a merge m-a avertizat o baptista, usor jenata, sa nu ma sperii ca penticostalii au prooroci. Nu mi s-a parut nimic anormal.
|
1. Nu-ti cunosc toata povestea deci ai fost la baptisti mai intai?
2. Ce inseamna "sa treaca pe la.." e un fel de conduita generala in sensul ca baptistii ii considera pe penticostali un fel de "alta biserica" sau sunt unii mai 'ecumenici' care n-au o preferinta anume?
Intreb pentru ca stiu baptisti care ar argumenta ca vorbirea in limbi de la penticostali e o facatorie..
3. Mi-e destul de greu sa imi inchipui scena de la iesire, in sensul ca sa ai timp sa dai mana cu toata lumea + sa te si rogi pentru fiecare care vine sa ceara ajutorul cu cate o problema + sa vezi si respectivul cum isi revine instant intre doua strangeri de mana..hm. Eu is mai sceptic.
4. Tanti baptista ti-o explicat de cei penticostalii au proroci si la ei e un fenomen atat de rar incat ar fi de speriat?
5. In general esti asa usor de convins, in sensul ca daca cineva iti spune "acolo sunt proroci", n-ai nici cea mai mica indoiala?