View Single Post
Vechi 19.04.2010, 19:09:00
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
1. Am vrut sa ma duc la baptisti [unde mai fusesem o singura data dar nu ma impresionase prea mult ] dar surorile baptiste s-au hotarat in ultimul moment sa treaca pe la penti.

3. Dupa terminare, cand ieseam spre usa. Rugaciunea era solicitata de unii bolnavi, nu facea parte din program. Era de fapt o [mir]ungere cu untdelemn.
Si nu dormeam chiar bustean, ca mi-era rusine. Atipeam des. Insa nu am gasit nimic interesant in toata slujba, chiar muzica mi s-a parut tare...slabuta, sa zic asa.

4. Inainte de a merge m-a avertizat o baptista, usor jenata, sa nu ma sperii ca penticostalii au prooroci. Nu mi s-a parut nimic anormal.
Doriana scuza-ma , dar ceea ce tot afirmi tu aici...suna foarte ciudat. Asta ai spus si despre Biserica Ortodoxa, ca nu prea intelegeai ce spunea preotul acolo...si ca deci totul eram cam sec pentru tine, care nu puteai simti nimic.

In aceasta postare afirmi din nou...ca nu ai fost atenta la slujba, cantarea era slabuta, nu ai gasit nimic interesant in ea, si ca mai si atipeai..astfel incat indraznesc sa te intreb ( am eu asa o banuiala), pastorul e tanar, single, are ochi frumosi...si zambet shiny?
Reply With Quote