View Single Post
Vechi 19.04.2010, 20:17:52
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit continuare, MM la școala de corecție

MM (mine, eu o corecteză cu (știc!))

Păstorii (nea ‘Mișu și nea’Cristea), la rândul lor, sunt rugați să o lămurească pe lelica că partida(știc!) e pierdută(știc!) (indirect, ea va trebui să înțeleagă din expresia“să știe și ea mai bine cum e vremea aceasta”, că ar face mai bine(știc!) dacă s-ar retrage(știc!) de la “proorocie”(știc!)) deoarece creștinii ei sunt “bătuți de vânt”, o înșeală(știc!) pe la spate(știc!) și au pretenții(știc!) inacceptabile(știc!) de la “Domnul”(știc!):

“ Voi vorbi cu voi, păstorii Mei [...] Ajutați și pe surioara mea să știe și ea mai bine cum este vremea aceasta. Mi-e milă de ea. Creștinii cei bătuți de vânt vin spre ea, și unii îi dau câte ceva cu lingurița, și cu coada lingurii îi scot ochii, și au apoi pretenție la Domnul, dar Domnul nu se lasă ispitit, și creștinul nu știe aceasta.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14/27 iulie 1991)

După încă un an, “păstorii”(știc!) sunt rugați din nou s-o convingă pe lelica că “poporul ei”(știc!) nu mai merită(știc!) să se ostenească(știc!) pentru el: nimeni n-o ajută, toți fură și “storc”(știc!) avantaje prețioase de la “Domnul”(știc!) pe care le risipesc(știc!) apoi în nelegiuiri(știc!) și astfel își bat joc(știc!) de lelica: îl ispitesc și îl fură pe “Domnul”(știc!) păcălind-o pe lelica în multe feluri, iar lelica nu știe ce să se mai facă cu ei. Miza(știc!) ispitirii este “ieslea”(știc!) de la Glodeni, adică locul unde liderii pucioși Mihaela și Nicușor și-au stabilit “cartierul general”(știc!):

“Păstori ai poporului meu, vă rog din nou, mai aveți grijă de surioara mea, ca să înțeleagă și ea ce fel de popor este poporul acesta. Nici cei din casa ei și nici creștinii n-o lasă să fie așa cum voiește cerul să fie. Nu are cine s-o ajute. Se duc creștini care fură, măi mămică, pentru că așa cred ei că e bine. Fură și storc de la Domnul, și se duc și stau în nelegiuiri și în lume și își bat joc de surioara mea. Nimeni nu-i mai dă ajutor de suflet, nimeni nu are milă de duhul ei. Am pe străjerul pus pentru ea, care n-o lasă, dar cei ce fură se duc la ea și fură de la Domnul, și ea nu mai știe cum să stea față de Domnul. Am creștini care ispitesc pe Dumnezeu, care ispitesc înspre această iesle. Fiți drepți și lucrați pe unde este de lucrat. Lucrați cu atenție și cu adevăr și cu inimă cerească peste cei de multe feluri, căci în multe feluri lucrează creștinii acestui popor.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 1-11-1992)

(adică ea, MM, scoate în evidență minteresul cică al luptei pentru putoareoare-puteroareoare...
Păi Hristos a venit să slujească sau să fie slujit? Nu a venit să găsească iarăși oaia pierdută?

Deci iată ce diversiune născocește MM de parcă sărmanii Pucioși ar fi mânați numai de intenții materialiste, de lăcomie și răutate, de invidie și întietate, adică tot ei care au lepădat toate pentru Hristos, tot ei sunt acuzați că cică ei vor să fie slăviți de oameni... nu e totuși cam aberant și prea mult ca să insinuați astfel de enormități? Nu vă crapă obrazul când insinuați superstiții de genul ăsta că cică ar rezulta din texte? Mintea mea de Gâgă nu vă mai poate pricepe, dar deloc, cum puteți să persistați în astfel de ipoteze pline de enormități bune numai pentru credulii cei mai ridicoli. Deci cine vă crede vouă bârfele astea pline de suspansul minciunii și înșelării? Eu cu siguranță NU!)

Last edited by vsovivi; 19.04.2010 at 20:20:29.