View Single Post
Vechi 19.04.2010, 21:01:56
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit din Patologia bârfei cu explicașiuniunile ei

mariamargareta (eu-mine corectez cu (știctic!))

188. “Fenomenul Pucioasa”(știctic!) : un “fenomen”(știctic!) cu trei explicații posibile (II)
II. “Șfânta lelică și proorociță Maria”(știctic!) : o “trâmbiță”(știctic!) retrogradată(știctic!) la rangul(știctic!) de “punte de trecere”(știctic!) (VIII)

Cartierul(știctic!) general(știctic!) al noilor lideri pucioși este denumit “grădinița de la Glodeni” și este pus sub ocrotirea sabiei de foc a arhanghelilor Mihail și Gavriil, la fel ca grădina Raiului. Se binecuvintează generația tânără, cea care s-a pus cu fidelitate sub ascultarea liderilor pucioși. Se binecuvintează și liderii pucioși, fii duhovnicești adoptivi și moștenitori deplini ai darurilor Verginicăi, de la care au primit duhul “proorociei”(știctic!), ca fiind cei care “sunt învățați din cer”(știctic!) ca să-i învețe și pe alții :

“Se binecuvintează paza cerească, cea care este în jurul lui Israel și cea care este în jurul grădiniței mele de copii. Sfinții arhangheli Mihail și Gavriil sunt în fața ocrotitorilor cerești.
Și iată, binecuvintez cu binecuvântare cerească pe cei mai mititei, pe cei mai moi, pe copiii cei tinerei care urmează această lucrare, pe cei ce cântă în mijlocul lui Israel, pe cei ce strigă la mine. O, eu îi iubesc și îi cercetez și lucrez în gândul și în mintea lor și le fac curat în inimă, dar lucrez prin voi, copii lucrători. Eu stau în voi la lucru, și voi să vă adunați spre lucru duhovnicesc, că mare bucurie e pe cer și pe mine când are cerul la cine veni, când are unde să-și plece capul ca să asculte cântarea celor răscumpărați.
Binecuvintez pe cei ce sunt învățați de cer, și pe cei ce învață din cer; pe cei ce se lasă învățați, și pe cei ce învață în numele meu, căci eu sunt învățătoare în poporul meu, și lucrez prin fii. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-12-1994)

Iar cei rămași “răzleți de Dumnezeu”, fii după trup ai lelicăi, care nu s-au putut lipi cu duhul de noii lideri pucioși, sunt căinați(știctic!) ca niște neînțelepți(știctic!) care n-au(știctic!) priceput(știctic!) că Verginica și Maria au avut darul proorociei:

“O, fii ai lui Verginica, fii luați de la surioara ei, din porunca Mea! O, măi copilași răzleți de Dumnezeu, cum de n-ați voit să fiți fii de prooroci, așa cum v-a fost alegerea pe pământ? Verginica și surioara ei de la care vă avea ea, au fost proorocii Mei pentru cea de a doua venire a Mea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 24-04-1998)

Care sunt așadar, roadele Noului Ierusalim aflat sub ocârmuirea lelicăi Maria? Dacă ar fi să-i credem pe noii lideri pucioși, “oile”(știctic!) de sub toiagul lelicăi au fost mai degrabă “capre”(știctic!). Zece ani (1980-1990) au fost irosiți(știctic!) în lupte(știctic!) surde(știctic!) pentru putere(știctic!): numai răzvrătire(știctic!), numai pizmă(știctic!), dorire de mărire deșartă(știctic!), neascultare(știctic!), furt(știctic!) de cel sfinte, lipsă de înțelepciune(știctic!) și de orizont duhovnicesc, căci creștinii din “poporul cel vechi”(știctic!) al lelicăi, moștenit de la Verginica, n-au înțeles(știctic!) să se plece sub înțeleapta ocârmuire(știctic!) a noilor(știctic!) lideri(știctic!) pucioși, ci au complotat(știctic!) împotriva(știctic!) lor și a noii(știctic!) orânduiri(știctic!) trasate(știctic!) de “Domnul”(știctic!) Pucioasei. Anul 1993 a însemnat de asemenea anul în care s-a pecetluit(știctic!) schisma(știctic!) față de Biserica Ortodoxă Română și începutul derapajelor(știctic!) eretice(știctic!) din sânul(știctic!) noii biserici care se înfiripa(știctic!) pe tăcute(știctic!).

În concluzie(știctic!), este plauzibil(știctic!) ca diavolul(știctic!) să se fi folosit(știctic!) la modul(știctic!) instrumental(știctic!) și de lelica Maria, având(știctic!) în vedere(știctic!) rezultatelor(știctic!) dezastruoase(știctic!) ale creștinilor(știctic!) pucioși(știctic!) din această(știctic!) perioadă(știctic!) de naștere a schismei(știctic!) și dospire(știctic!) a ereziei(știctic!) la Pucioasa.(știctic!)(știctic!)(știctic!)

C. Al treilea vector : Dumnezeu. Întrebarea conexă este : Prin lelica Maria a vorbit Dumnezeu?

Vorbirea lui Dumnezeu către oameni nu poate fi altfel decât ireproșabilă. Vom expune aici doar două(știctic!) grave(știctic!) deficiențe(știctic!) în propovăduirea(știctic!) lelicăi Maria intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”. Acestea sunt:

1. Existența simultană a două duhuri și a două “lucrări”(știctic!) distincte, la cele două “proorocițe”(știctic!) aflate în concurență(știctic!) și luptă(știctic!) pentru putere(știctic!) în perioada 1980-1990, care au creat mare dezbinare(știctic!), dezordine(știctic!), invidii(știctic!), antipatii(știctic!) și lupte(știctic!) subterane(știctic!) între creștinii(știctic!) pucioși, care ar fi trebuit să fie doar o singură turmă.

2. Existența unor “proorocii”(știctic!) fanteziste(știctic!), incoerente(știctic!) sau de-a dreptul mincinoase(știctic!) în mesajele scoase pe piață(știctic!) de lelica Maria. Exemple:

- Proorocie despre regele Mihai, care va veni în România și va restaura o conducere monarhică:

“... Dumnezeu voiește viață curată în România. Dumnezeu curăță pământul țării românești. Dumnezeu, cu puținul Său popor curat, va birui. O, nu Mă voi astâmpăra până nu o voi aduce pe România pe placul și pe voia Mea. Nu Mă voi astâmpăra până nu-l voi aduce pe conducătorul României, iar el să fie pe voia lui Dumnezeu și să-Mi scoată poporul român la lumină și la mântuire. Eu, Domnul Iisus Hristos, cu turma Mea cea mică voi fi biruitor, și toți ochii vor vedea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-12-1989)

- Proorocie despre scaunul de judecată, care va fi în România:

Scaunul de judecată va fi în România, pe care o spăl acum. Veți vedea cu ochii și adevărul și dreptatea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-12-1989)

Biblia(știctic!) proorocește(știctic!) că scaunul(știctic!) de judecată(știctic!) va fi în Țara Sfântă(știctic!):

“Să se trezească toate neamurile și să vină în valea lui Iosafat, căci acolo voi așeza scaun de judecată pentru toate popoarele din jur”(Ioil 4,12)

Concluzie(știctic!): Luând(știctic!) în considerare(știctic!) aceste(știctic!) grave(știctic!) deficiențe(știctic!) în propovăduirea(știctic!) “Cuvântului”(știctic!), putem(știctic!) afirma(știctic!) cu convingere(știctic!) că nici prin lelica Maria nu(știctic!) a vorbit Dumnezeu.