View Single Post
Vechi 19.04.2010, 22:01:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit continuare, MM la școala de corecție.

Despre(șticsick!) Mihaela se știe(șticsick!) că a avut(șticsick!) și ea o copilărie nefericită. Au fost șase copii la părinții ei, iar prin anii ’50, să crești(șticsick!) șase copii era o aventură(șticsick!). La 13 ani i-a murit mama. A fost primul ei traumatism(șticsick!) psihic(șticsick!) sever(șticsick!), care se cerea(șticsick!) badijonat(șticsick!) cu măiestrie(șticsick!) și cu blândețe. Mihaela s-a retras(șticsick!) în sine(șticsick!) și L-a ales pe Bunul Dumnezeu ca să o ocrotească, dar nu oricum, ci substituindu-și gândurile, simțirile, afecțiunea și voința întregii ființe, cu cele ale lui Dumnezeu:

“Când aveam treisprezece ani, a murit mama, și de atunci am simțit mai mare iubire de Dumnezeu, de a-L avea în suflet pe Domnul, singurul Care poate toate întru toți. Îmi ziceam mereu: „Doamne, să fii numai Tu în gândurile mele, în inima mea, în voința mea, ca pe toate să le săvârșesc în voința Ta și nu a mea“.(citat după Mihaela Tărcuță, din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, ediția 2006, pag. 80)

Deducem(șticsick!) că de atunci(șticsick!) încolo(șticsick!) Mihaela (dacă s-a ținut de cuvânt)(șticsick!) nu mai simțea(șticsick!) și nu mai gândea(șticsick!) din dreptul ei, ci din dreptul lui Dumnezeu, adică Dumnezeu fiind în ea, în ființa ei spirituală, se și manifesta (“lucra”(șticsick!)) prin ea. Se știe(șticsick!) că manifestările(șticsick!) de acest tip(șticsick!), dacă apar(șticsick!) în cadrul practicilor religioase integrate ( în viața bisericească obișnuită) sau a unor activități culturale, care fac parte din obiceiurile anumitor comunități (tradița Bisericii creștine, spre exemplu), nu se consideră patologice, cu excepția(șticsick!) situațiilor(șticsick!) ce implică(șticsick!) distres(șticsick!) și dizabilitate(șticsick!). Sfântul Apostol Pavel spunea despre sine că “M-am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăiește în mine.” (Gal.2,20). Dar Pavel mai îndeplinea o condiție: el nu se despărțea(șticsick!) niciodată de Biserică, pe care o considera “fără de prihană”:

“... Hristos a iubit Biserica, și S-a dat pe Sine pentru ea,
Ca s-o sfințească, curățind-o cu baia apei prin cuvânt,
Și ca s-o înfățișeze Sieși, Biserică slăvită, neavând pată sau zbârcitură, ori altceva de acest fel, ci ca să fie sfântă și fără de prihană.” (Ef. 5, 25-27)

În concluzie e grav dacă ați amestecat psihiatria și psihologia gLumii, logica și deducția și matematica cu bârfa și minciuna scoțând că rezultă ... și ați și insinuat cu toate năravurile că defapt ei sunt cei cu năravurile și nu noi care-i bârfim și hulim neîncetat... deci e grav ce concluziuniuni poți trage după ce citești ce anume vă poate creia mintea ca să debuitați... născociala perfectă ca argument pentru necredință... trăgând cu „vrednicie” semnalul de alarmă. Bun de tot.

Last edited by vsovivi; 19.04.2010 at 22:03:22.