View Single Post
Vechi 19.04.2010, 22:36:17
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Exclusiv nu, dar din exemplul tau reiese o influenta determinanta.
Un alt exemplu sint copiii care ajung in iad din cauza parintilor care nu ii invata ceea ce trebuie.
Scria parca tot parintele Cleopa pe undeva ca Dumnezeu se uita la sufletul omului si ca se pot mantui, in conditii exceptionale, si cei necredinciosi, in cazul in care, cunoscand adevarul, s-ar lepada de necredinta lor. Si apoi, sunt diferite lacasuri in rai si in iad. Normal ca Dumnezeu le prestie pe toate, ca de aia este atoatestiutor... Sa stii tu ca mai rau ne vom chinui noi, ortodocsii, care stim si auzim cuvantul lui Dumnezeu si nu il indeplinim! Mult am primit, mult mai trebuie sa si rodim... Insa este nadejde pentru toata lumea! Eu mi-as dori foarte tare ca si ateii inimosi, precum te declari tu acum, sa ajungeti in rai... Dar pana atunci mai e drum, ai vazut ca si pustnicul acela indrazneste, din nestiinta, sa spuna ca Dumnezeu a facut o nedreptate. Aici va asemanati, cu siguranta! Numai ca el se roaga mult sa i se descopere judecatile lui Dumnezeu. Si de aceea i le si descopera.