View Single Post
Vechi 19.04.2010, 23:08:53
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Mantuitorul ne-a aratat "cum sa ne rugam" nu "ce sa ne rugam". Si, daca tot vrei sa-I adresezi lui Dumnezeu rugaciunea "Tatal Nostru", nu trebuie sa o reciti ci sa o spui din inima. Numai ca majoritatea o recita, nestiind ce spun.

Tu, ai curaj sa-i ceri lui Dumnezeu sa-ti ierte greselile la fel cum si tu ierti gresitilor tai? Sau, nici nu stii ca ceri acest lucru?

Ce ai spune daca Dumnezeu iti iarta greselile tot asa cum ierti si tu? Recunosti ca ai fi pierduta? Eu nu am nici o indoiala despre mine (ca as fi pierdut daca Dumnezeu mi-arasculta o astfel derugaciune).
Vasalie, zau daca iti pot urmari toate schemele, rasucirile, mersul cu spatele, triplu-tulup-urile, parca ai fi pe gheata, nu alta!

Pana la urma, citim/recitam texte scrise... lui Dumnezeu, asa cum ne-a invatat Mantuitorul, sau nu?

Asta cu rugatul din inima o stiam si eu, insa rugaciunea e si recitata...si e tot text scris, sau spus...pentru ca eu asa am invatat rugaciunea, si compusa de mine nu e in nici un caz!!

Last edited by AndruscaCIM; 19.04.2010 at 23:17:56. Motiv: il uitasem pe "pe" :)
Reply With Quote