View Single Post
Vechi 20.04.2010, 12:25:49
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Ce spectacol fratilor, ca mai toti de pe-aici spuneti ca nu pricepeati o iota, va treceau cuvintele pe langa urechi, fix de spectacol va durea pe voi. Daca era asa spectacol sigur ati fi fost atenti si-ati fi stiut toate rugaciunile pe de rost inainte sa plecati pe la alte culte confesiuni si secte. Hai sa fim seriosi, auzim la radio in treacat show de genul Beyoncee si dupa doua repetari stim refrenul, dar la Biserica unde e tot asa, 'spectacol', mergem si stam ca momaile cine stie cat timp si nu ramanem cu nimic, mai si avem nonsalanta sa spunem pe urma "aaah ca mie nu mi-a vorbit nimeni de vietuire curata bineplacuta Domnului". Ba tocmai ca se vorbea dar repet, cine n-are urechi de auzit n-aude. Altii de ce aud si fac ce aud?

Eu daca as ajunge, din vreo intamplare nefasta a fiintei mele, pe la altii, show-neshow as asculta macar, daca nu de altceva, din curiozitate. Adica am pretentia ca Il caut pe Hristos, intru in Biserica Lui, nu aud si nu pricep si nimic si pe urma zic ca nu e acolo, a trebuit sa vina sa ma traga cineva de manecuta sa vad cum e la NP si-acolo, eei, acolo da, era si mi-au picat mie solzii de pe ochi.

Cam interesanti solzii astia.
Eu cred ca incep sa inteleg din ce in ce mai mult ceea ce afirma fostii ortodocsi, cautatori de raspunsuri, si de Hristos...cu toata inima!!!

Deci, fostii ortodocsi, acum pocaiti, penticostali...nu prea treceau pe la Biserica, slujbele ii plictiseau, nu intelegeau mai nimic...si chiar nu le placea ideea de Slujba/e.

Buuuun, pana aici totul foarte clar...dar de aici incepe norul de cenusa:

Aceiasi fosti credinciosi ortodocsi, care nici nu prea dadeau pe la Biserica, Biblia nu le-o daduse nimeni in mana ( deci fix ca si cum nu au manifestat niciodata dorinta de a-si achizitiona o Biblie, in cautarea acerba de raspunsuri, si a lui Hristos)...afirma acum, pentru ca noi ortodocsii de pe acest forum...sa intelegem ca ei intelesesera atunci ( cand se plictiseau) ca preotii ortodocsi nu isi fac bine treaba, nu predica bine, nu se ingrijesc de enoriasi, de oameni...si nu raspandesc Cuvantul lui Dumnezeu!!

Oare au aflat ei personal aceasta stare generala de lucruri din Biserica Ortodoxa in care nu intrau, si cand intrau...ori se plictiseau, ori nu intelegeau...sau le-a spus cineva acest lucru, si ei au inghitit doar cumintei, molusca?
Reply With Quote