Citat:
Īn prealabil postat de razvan_andrei
Da, exista o carte, pe care am recomandat-o si mai sus: Farmacologie homeopata generala, a prof dr Dumitru Dobrescu(personal nu am citit-o, din mai multe motive: nu am timp si in anul 5 exista un curs optional despre homeopatie, asa ca o sa astept pana atunci).
|
Nu te-am intrebat daca exista o carte, sint sigur ca exista mai multe. Te-am intrebat insa daca se bazeaza pe ceva stiinta sau pe descintece.
Citat:
Īn prealabil postat de razvan_andrei
Iar in legatura cu dilutiile, molecule din respectiva substanta mai raman din cate stiu, adica dilutiile sunt infinitezimale, insa o cantitate infima de substante ramane in solutie. Iar cartea pe care o recomand nu este scrisa de un profesor care n-avea ce face si s-a gandit si el sa scoata o carte. Prof Dobrescu este fostul sef de catedra de farmacologie de la facultatea de farmacie din bucuresti. Pana prin anii '90 tratatele de farmacologie de baza erau scrise de el.
|
Pai cred ca fiind in anul 5 la medicina ai trecut si prin impartiri, ai auzit chiar de numarul lui Avogadro si poti sa faci niste calcule simple incit sa iti dai seama singur cit de infinitezimala e dilutia si citi atomi activi ramin in solutie.