Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Ca o concluzie, destul de evidenta:
Cred Doriana, ca tu nu ai stiut niciodata ce cauti, si nu stii nici acum...dar ai obosit sa cauti in stilul in care ai tot facut-o, si simti ca vei fi dezamagita de tine, si ai deveni si mai confuza...daca ai mai cauta in continuare, asa ca preferi sa ramai aici...si sa iti spui, cu glas ridicat: L-am gasit! Sa stiti cu totii ca L-am gasit!"
Doamne ajuta!
|
Parerea dvs e foarte importanta pentru noi. Please hold the line
Andrusca, ca sa o spun mai finut voi zice doar ca nu pari sa fi gasit ce-mi lipseste mie si, prin urmare, nu ai ce oferi nici macar la nivel de sfat. In rest , acuzatii aud in fiecare zi si vin dintr-o singura directie... Atat.
Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea
Doriana,dar nu ti se pare ciudat ca tu ai avut "revelatia " asta dupa ce l-ai vazut pe pastor,dar doar la iesire?In timpul predicii,ti s-a parut foarte plictisitor.Ti-a placut comportamentul lui,nu parerea lui despre Biblie si interpretarile mincinoase.Atunci,daca tot L-ai cunoscut,acum intoarce-te in Biserica Lui.
|
Putin inexact: mi-a placut de Dumnezeu care s-a manifestat la un moment dat prin el. Nu in timpul predicii ci in timpul rugaciunii. Omul acela si-a vazut apoi de treaba lui si eu de a mea. Probabil nici acum nu stie ce rol important a avut in viata mea. Dar eu am inteles ce inseamna Dumnezeu si acum nu mai sunt singura indiferent daca omul acela este sau nu, daca cei din jur sunt sau nu, daca sunt pe insula pustie sau in valea umbrei mortii, nu ma mai tem. Si sper ca asta e ultima referire la viata mea personala.
Mai bine te-ai ingrijora tu de ce-ai face pe o insula pustie fara icoane, lumanari si preoti sa-ti ierte pacatele. Mantuirea ta ar fi in pericol, cred...