View Single Post
Vechi 20.04.2010, 22:50:27
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
Si cand ma gandesc ca toate sant din vina lui Adam...ca puteam sta cu totii acum in rai.
Nu stiu daca e vina lui Adam, era o vreme cand gandeam si eu la fel, dar mi-am dat seama cumva ca noi repetam aceeasi greseala a lui de fiecare data cand savarsim un pacat, iar de cele mai multe ori o facem constient, cunoscand care vor fi consecintele. Un pacat odata savarsit, da nastere la un potop de multe altele, odata patruns virusul, devine din ce in ce mai greu. Daca urmarim desfasurarea evenimentelor din Geneza vedem si la parintele nostru Adam acelasi lucru. Dupa ce a comis-o, e deja un alt om, da vina pe nevasta-sa pentru ceea ce a facut, paseaza responsabilitatea. Cat priveste a fi in rai, cred ca daca ne vom dori asta din tot sufletul si vom actiona ca niste locatari ai acelui loc, Dumnezeu va fi fericit sa ne primeasca. Dar mai e pana atunci. La schimbarea la fata de pe munte in prezenta lui Moise si Ilie, Petru vrea sa faca colibe, cumva ar vrea sa ramana in acel cadru ceresc, dar isi da seama repede ca inca nu e timpul, trebuie sa coboare din nou pentru inca o vreme pe pamantul acesta atat de plin de probleme. Dar ne-a fost promis ca toate vor dura pana intr-o zi, fie ca toti sa avem rabdare in asteptarea acelui moment.
Reply With Quote