Subiect: Unde gresesc?
View Single Post
Vechi 21.04.2010, 11:42:01
TIBS's Avatar
TIBS TIBS is offline
Member

Data înregistrării: 29.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Si eu mi-am pus aceeasi problema,de ce dupa ce m-am convertit si pana acum(10 ani) ,nu m-am realizat material,am necazuri finaciare,nu-mi gasesc loc de munca etc.Raspunsul este urmatorul:
Dumnezeu ne incearca rabdarea prin diverse necazuri.Acestea pot fi de ordin material,sau ne putem imbolnavi ,ori alte probleme.Scopul este intotdeauna binele nostru,dar noi masuram cu alte judecati.Spunem ca ne este prea greu,de ce mi se intampla tocmai mie,de ce am eu o cruce asa de grea etc.Si mie mi se pare ca am albit mai mult tocmai in perioada cat am fost somer,in cautare de lucru.Este foarte greu....Dar daca ne-am gandi ca sunt oameni care au suferinte mai mari,am fi multumiti cu starea in care suntem.
Nu cunoastem motivele pentru care Dumnezeu ne da incercarile prin care trecem..De asta este rugaciunea Faca-se voia Ta,pentru ca nu cunoastem vointa Domnului si drumul pe care ni-l pregateste.
Devenim crestini si asteptam sa ne mearga mai bine in lume,cand definitia crestinului este ca va suferi in lume si din cauza ei.Adica daca am devenit crestini sa ne asteptam la greutati si chiar sa fim in stare de jertfa suprema.
Daca vom avea inima indreptata spre Dumnezeu,insa toate greutatile le vom trece senini,fara a ne intrista.Asta va arata maturitate duhovniceasca din partea noastra..
Bine ai grait.
Reply With Quote