View Single Post
Vechi 21.04.2010, 15:43:58
forfota forfota is offline
Banned

Data înregistrării: 24.03.2010
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Forfota, nu am anuntat "gata cu joaca", nefiind eu "gata cu joaca".
Si pe mine ma deranjeaza replicile off-topic.Tocmai in acest sens, adica de a da curs topicului, am amintit de Sf. Nicolae si de Sf. Spiridon, care au devenit exemple clasice de luptatori impotriva ereziei.
Iar pe Sf. Maxim Marturisitorul l-am amintit, pentru ca nu intotdeauna luptele se dau cu cei din afara Bisericii.
La ce va referiti? Nu am amintit nimic de off-topic.

Poate m-ati inteles gresit. Este foarte bine sa relatati din vietile Sfintilor si despre patimirile acestora in lupta cu ereziile, dar nu este necesar sa fiti ironica si sa ne dati in cap cu cartile.

Remarca "dar pe cine mai intereseaza" este cruda si nelalocul ei.

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
[Eu de mult nu mai mai supar pentru un mod sau altul de exprimare; ma supara doar neadevarurile de credinta. Si atat. Iata deci de unde interesul meu pentru acest topic deschis de "gata cu joaca".
Forfota, eu am un singur ID. Iar stilul meu de a scrie difera in mod evident de cel al lui "gata cu joaca". Te-ai cam pacalit. Iti multumesc, ca uite asa am contribuit si eu aici cu un off-topic.
Hristos a inviat!
Adevarat a inviat!

Nu m-am inselat. Sunteti singura de pe forum care luptati sa fie cunoscute scrierile Sfintilor Parinti. Insa ar trebui ceva mai multa blandete, ceva dragoste si rabdare cu cei slabi (dintre care primul sunt eu!).
Reply With Quote