View Single Post
Vechi 21.04.2010, 20:20:01
penticostalulmantuit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Poti afirma tu asta...cu mana perpelindu-se in foc, ca asa stau lucrurile...in legatura cu toti cei din comunitatea ta?
Dacă e vorba de mânuța mea proprie, nu.

Citat:
Si daca e vorba si de sociologie?...tocmai acest pressing de a-l cere pe Duhul Sfant...
Pur și simplu nu îmi convine să accept ca atunci când e vorba de mine și de prietenii mei creștini să avem o abordare sociologică, psihologică și psihiatrică: „sunt stări autoinduse, social learning, pressing & co”.

Dacă vorbim despre ortodoxie atunci amintim despre frumusețea ei mistică, o abordăm biblic, și religios.

Dacă e să faci considerații sociologice, crezi că în biserica ortodoxă nu e vorba de pressing, acolo nu există public spectator?

Citat:
Totusi insist sa aflu cum se manifesta acest dar, in cazul tau...sau al altora, pentru ca acesta dar nu e rugaciune pentru Dumnezeu, ci e un show...deci considera-ma pe mine necredincioasa, care sa vrea sa afle detalii...si stand in primul rand, atenta!!!!
Andrusca, iartă-mă dar acum nu o voi face. Nu știu dacă îți dai seama că toți cei care vorbesc despre experiențele lor spirituale ridică garda și se fac vulnerabili. Pot fi foarte ușor atacați iar forumiști sensibili găsești destul de greu. Eu am scris deja despre asta pe acest topic. Poate o voi mai face în viitor.