View Single Post
Vechi 21.04.2010, 21:19:39
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
Domnul il iarta pe Stallin,daca el s-a spovedit si daca funerariile sale lau ajutat sa treca cu bine,atata,tot.Nu intelegi Domnul nostru Iisus Hristos este Judecator,dar e si un Dumnezeu de iubire nu de rautate.Da Domnul poate sasi pedepseasca un fiu dar El poate sal ierte.Da,fiindca fii lui Israel se tot rugau la idolatrii,de asta Il supara pe Dumnezeu,idolatriile in loc ca fii lui Israel sa se roage Lui,dar tot iau iertat,dar ei tot continuau sa se roage la pietrele alea fara suflet.De ce nu ierti pe aproapele tau?De ce?

Iti dau sase leacuri impotriva osandirii care tie ti se potrivesc:

1.Trebuie sa ne retinem limba ca sa nu vorbim osandirii.
2.Cand vedem pe cineva ca greseste,trebuie sa-l compatimim,sa vedem in el pe cinveva bolnav si sa ne rugam pentru el,ca sa-l izbaveasca Dumnezeu din ghearele pacatului
3.Osandirea pe sine
4.Nu te lega de oamenii barfitori,nu te imprietenii cu oamenii clevetitorii(dar iartai prin rugaciune)
5.Smeriti-va!Luati aminte la pacatele voastre si nu la cele straine!
6.Sfintii Parinti au oprit aspru transmiterea ori povestirea cuvintelor straine cand acesta are caracter strain(informatorii).Retine!

Cartea de Sfantul Serafim Alexiv-Nu judeca ca sa nu fi tu judecat.Sa iei si sa citesti din ea.
Nu ai prea inteles ce am vrut sa zic,in toate postarile,...ca Isus mergand in templu si punand mana pe bici, se asteapta ca si noi sa facem la fel, sau ne arata ca o putem face...in ce mod, nu pot eu sa zic acuma, ar fi prea greu sa dau un mod de actiune sau o procedura !
Isus insusi care e un model de actiune pentru noi, a pus mana pe bici,...deci, ne indeamna si pe noi sa ofacem, am zis ca eu nu pot sa zic cum,e prea greu, si nu ma bag...dar, indemnul l-am sesizat...
Reply With Quote