Citat:
În prealabil postat de Doriana
Insa s-au prezis despre el multe alte lucruri care se intampla mai rar ca numele Yeshua. Din cate am inteles Iisus a implinit peste 300 profetii mesianice din Vechiul Testament, iar probabilitatea ca un om sa implineasca numai 8 din toate aceste profetii este de :1 in 1017 sau 1 in 100, 000, 000, 000, 000, 000., deci nu prea putem gresi.
|
Bun, toate sunt bune si frumoase si IMPLINITE pina in punctul in care vin evreii si ne argumenteaza ca noul testament a fost scris DUPA cel Vechi de catre o secta care a vrut sa se rupa de dominatia iudaismului si pentru credibilitate au inclus cele 300+ profetii in povestea lor.
Ei si acum se scarpina in cap si se intreaba de unde a aparut aceasta poveste si cum de ei cei mai fideli scribi ai istoriei nu au auzit de ea si o considera inventata si aparuta din senin la multi ani dupa ce nimeni nu ar mai fi putut verifica datele indicate...insa desigur ca sunt destul de discreti si respectuosi fata de crestini.
Aici nu este vorba de mine si de ce cred eu, nu pe mine ma pui pe rug ci eu doar pun pe masa si discutam despre ce se vorbeste in media si in lume
Cum combati aceste argumente?. Spunindu-le cum obisnuim noi sa facem cu totii ca "-Nu aveti destula credinta?"!