View Single Post
Vechi 21.04.2010, 21:41:52
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Pai daca as fi in acelasi duh cu ei -- fiind vorba de Duhul Sfant, as intelege, nu as zice ca sunt oameni beti pentru ca as intelege ce se vorbeste.

Faza e ca daca voi spuneti ca toti crestinii au Duhul Sfant -- cum se explica faptul ca numai voi vorbiti in limbi si nimeni altcineva nu pricepe ce se vorbeste? Adica un baptist care se roaga langa tine sau un ortodox se uita ca la felul paispe? Ba chiar s-ar si speria? Adica numai tu ai avea Duhul Sfant si celalalt nu? Ca daca ati fi in acelasi duh, ori ar intelege, ori cel putin nu ar avea sentimentul de stranietate si respingere.
Cand vorbeau apostolii erau adunati acolo oameni din multe neamuri. Daca erau numai evrei ziceau si ei , ca si tine, ca nu inteleg ce vorbesc, deci nu e de la Dumnezeu. [bun motiv!]

Am auzit si engleza vorbindu-se [desigur, veti zice ca o stia de la scoala, ei bine, nu o stia]. Am auzit si de germana, portugheza , spaniola si altele.

O intrebare: Exista cam 6500 limbi vorbite azi in lume. De unde stii ca ce auzi nu e o limba pamanteasca?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14