View Single Post
Vechi 29.04.2006, 02:44:13
el_popa
Guest

Implicit

Pentru Chriss-tian78

Aporpo de judecata universala. Daca ai bunavointa sa citesti Matei 25. 31-46 vei vedea ca Isus nu zice: "Ma omule, tu nu prea ai fost milostiv, dar totusi, in contul tau au intrat 25 de parastase, 30 pomeni + multe alte rugaciuni. Facand bilantul... da pozitiv, hai treci la dreapta Mea"

Inca ceva.

Apocalipsa 20:11 Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Cel ce şedea pe el. Pământul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s-a mai găsit loc pentru ele.

Apocalipsa 20:12 Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea.

Apocalipsa 20:13 Marea a dat înapoi pe morţii care erau în ea; Moartea şi Locuinţa morţilor au dat înapoi pe morţii care erau în ele. Fiecare a fost judecat după faptele lui.
Apocalipsa 20:14 Şi Moartea şi Locuinţa morţilor au fost aruncate în iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua.
Apocalipsa 20:15 Oricine n-a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc.

Probabil si in traducerea folosita de biserica ortodoxa e cam la fel. Ca atare, sa nu ne amagim. Pe acest pamant ai avut sansa sa te asemeni cu Dumnezeu sau sa te asemeni cu diavolul. Daca ti-a placut sa te asemeni cu Dumnezeu vei merge in vesnicie cu El, daca ti-a placut sa te asemeni cu diavolul in viata asta atunci cu el si cu ingerii lui vei merge in iazul de foc.
Alegerile tale, faptele tale vor vorbi pentru sau impotriva ta. Este 100% biblic si logic.
Dumnezeu e drept si nu va lasa faradelegea nepedepsita. Asa ca sa nu ajungem sa ne incredem in oamenii care se vor ruga pentru noi pentru ca: "Aşa vorbeşte Domnul: blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijineşte pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul!" (Ieremia 17.5)
Sa ne punem deci nadejdea in Domnul nostru Isus Hristos si sa urmam pasii Lui.
Doamne ajuta-ne!
Reply With Quote