Citat:
Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește
|
Deci e de ajuns sa
nu fii cu El si sa
nu aduni cu el, ca sa te gasesti in eroare si astfel impotriva Lui.
Marea libertate nu consta in a ne fauri noi chestii dupa cum avem chef, ci in a alege cu El sau impotriva Lui. Alb sau negru, nu ca imi pictez eu niste nuante de gri, ca doar nu e cu totul impotriva albului si nici a negrului.
Homeopatia si bioterapiile astea vin la pachet si cu alte lucruri :) Sunt aproape sigura ca daca as arunca o privire in bibliotecile celor care sustin chestiile astea, as gasi, bineinteles alaturi de Biblie si de Sfintii Parinti foarte ziditori de suflet, si altele: cate ceva despre reiki; cate ceva despre efectul piramidei; cate ceva despre autocunoastere; cate ceva despre cristaloterapie; cate ceva despre zodii; cate ceva despre yoga crestin; cate-o carte scrisa de vreun "crestin" din occident; cate ceva din dialoguri cu Dumnezeu ale unuia si-ale altuia; cate ceva despre chakre sau meridiane energetice sau mai stiu eu ce; cate-o chestie chinezeasca, cate-un feng shui. Nu toate la un loc dar sigur printre picaturi ar fi si-asa ceva, la un loc cu convingerea ca Sfintii Parinti au mai si gresit, n-au stiut nici ei toate, cel putin intr-o privinta sau doua eu sunt mai destept :)
Zicem noi rugaciuni dar parca am mai purta si-o bratara de cupru sau niste inele magnetice intre timp. Punem icoane pe pereti dar parca am orienta patul ca sa dormim cu capul spre nord. Zicem noi ca suntem pacatosi si ticalosi la rugaciune, dar parca am vrea sa mai gandim si pozitiv ca sa atragem lucruri bune din univers. Bem aghiazma dar parca am mai inghiti si niste homeopatie. Facem metanii dar parca niste asane n-ar strica la sanatate. Etc.
Cam asa am eu impresia ca stau lucrurile prin capetele noastre :)