Citat:
În prealabil postat de Eliana
Buna dimineata tuturor. Imi face mare placere sa va anunt ca pe 1 mai va avea loc nunta . Suntem extrem de fericiti. Vom fi numai noi mirii, tatal meu cu sotia sa si o prietena buna a familiei. Din pacate ceilalti au refuzat sa participe. Exista totusi o problema...inca nu avem stabiliti nasii. Din intamplare este cineva din Targoviste (acolo va avea loc cununia) carora le-ar face placere sa ne devina parinti spirituali? Trebuie sa va spun ca nu va fi o nunta cu dar, nimic pretentios ci, cu voia Domnului, pur spiritual. Va multumesc din nou pentru tot ajutorul, va doresc o zi cat mai buna si astept un raspuns de la voi. Domnul sa fie cu noi toti.
P.S. Deasemenea ma adresez tuturor celor care sunt de la Targoviste si vor sa ia parte la slujba, ea va avea loc, asa cum am mentionat mai sus, pe 1 mai la ora 12. Daca este cineva interesat, revin cu locatia exacta a bisericii. Inca odata mentionez ca NU este nunta cu daruri de vreun fel asa cum nici petrecere dupa cununie nu va fi.
|
Casa de piatra! Ce frumos s-au rezolvat toate...
Sunt sigura ca veti gasi si nasi. Ma gandesc acum ca poate, daca aveti parinte duhovnic, l-ati putea ruga pe acela sa fie nas, impreuna cu sotia sa...