View Single Post
Vechi 22.04.2010, 11:40:06
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Sfantul Nectarie a ,,lovit'' din nou. astazi am avut un examen cat de cat important si cu un grad de dificultate mediu, cel pentru permis.... l-am mai picat cu o luna jumatate in urma dar pt ca nu am invatat decat vreo doua zile.... a fost primul examen scris din viata mea pe care nu l-am promovat.... de data aceasta nu am putut sa invat datorita unor probleme care erau mult mai importante. dar sfantul Nectarie nu m-a dezamagit nici de data asta. aseara am citit legea o data. am citit timp de o ora. azi, inainte de examen am intrat in biserica si am citit acatistul sfantului in gand, biserica fiind goala si o liniste deplina. cand am ajuns in sala, in fata calculatorului eram linistit si sigur ca iau. prima intrebare am gresit-o, dar am inceput sa cred cu o putere mai mare ca o sa iau. atunci l-am chemat pe sfant si l-am rugat sa vina in mintea mea. din acel moment am simtit o caldura in inima care a durat pe tot parcursul testarii... am luat 23 de puncte.... dupa o ora de citit.... sfantul e cu adevarat minunat.... multumesc sfinte nectarie mare facatorule de minuni.... toate puterile ceresti au fost alaturi de mine.... sa nu va pierdeti nadejdea pentru nimic in lume, oricat de grea e viata si oricate probleme ar fi.... Dumnezeu sa va ocroteasca...
Reply With Quote