Citat:
În prealabil postat de Doriana
Vad ca o tii tot asa. Somn usor, Andrusco! Demonstreaza-ti tie ca ai dreptate , aplauda-te si fii fericita. Eu nu am o problema cu subiectul topicului. Cine are sa si-o rezolve...
|
Dar nu Doriana, demonstreaza-ne tu...ca doar de asta te chinui, sa ne demonstrezi ce ai tu, si ce nu avem noi...nu asta ai spus putin mai sus?
Insa parerea mea e ca esti incoerenta( stare generala, incepand cu exprimarea, conceptiile de viata, intelesul Sfintei Scripturi, al darurilor, a ceea ce simti, a ceea ce explici) si vreau sa vad cate tumbe mai faci, in aceasta incercare...pentru ca numai de astea faci, spui una...dupa care spui ceva ce intra in contradictie cu cealalta..si numai asa vorbesti!
Cand vei folosi darul, si pentru necredinciosi( asa cum scrie in Bibilie)...si nu (numai) pentru credinciosii din cult?Cand veti fi asemeni Sfintilor Apostoli...si cand vei scapa de pacate Doriana, ca sa poti afirma in fata unui om ca esti asemeni Sfintilor Apostoli?
De ce ai luat cuvantul in Biserica, cand in acelasi capitol in care se vorbeste despre acest dar...se specifica clar, femeile sa nu ia cuvantul in Biserica...cum ai tu daruri, daca acolo spune ca femeile nu au ce vorbi in Biserica!!!
A vorbit Maica Domnului in Biserica, care nu se compara cu nicio alta femeie din lumea asta? A luat ea cuvantul in Biserica, sau tu esti mai sfanta decat ea, cine esti tu, cine sunt femeile din cultul tau ...ca sa inteleg si eu?