MM la școala de corecție și corecțiuniune bârfvisătoareoare
mariamargareta (cineva dă câte o replică, nu știm cine, sau ne facem că nu știm)
194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (I)
Replică:
194. Iubirea de minciună și iubirea pentru dezinformare (I)
MM:
Învățăturile de la Pucioasa, fiind învățături omenești și nu de la Dumnezeu așa cum pretind pucioșii, suferă imperfecțiunile oamenilor: inconscvențe, limbuții, contradicții, redundanțe, bâlbâieli, rectificări și, mai ales... uitarea. Căci și uitarea e scrisă în legile omenești.
Replică:
Învățăturile savantielelor de la senatoriul Vulcanizaria Băi, fiind învățături omenești și nu de la Dumnezeu așa cum pretind gurile rele, suferă imperfecțiunile oamenilor: inconscvențe, limbuții, contradicții, redundanțe, bâlbâieli, rectificări și, mai ales... uitarea. Căci și uitarea e scrisă în poftele pofticioase omenești.
MM:
Dacă ar fi de la Dumnezeu, aceste învățături n-ar uita de la mână pân’ la gură unele precepte stabilite tot de autorii lor, oamenii. Bunăoară, astăzi ereticii de la Pucioasa au uitat complet un concept stabilit tot de ei nu cu mulți ani în urmă, care părea înălțător și frumos în aparență: „omul nu trebuie să aibă iubire de Dumnezeu, căci aceasta este o iubire imperfectă care ascunde în ea iubirea de sine, ci iubire pentru Dumnezeu, care este singura iubire ireproșabilă”, căci numai aceasta din urmă este „iubire ca a lui Dumnezeu”.
Replică:
Dacă ar fi de la Dumnezeu, aceste învățături gLumești n-ar uita de la mână pân’ la gură unele precepte stabilite tot de autorii lor, oamenii răi și necredincioși care își etalează vrednicia. Bunăoară, astăzi ereticii savantielelor din senatoriul de la Vulcanizaria Băi au uitat complet un concept stabilit tot de iei nu cu mulți ani în urmă, care părea înălțător și frumos în apartenență: „omul nu trebuie să aibă iubire de sus ci de jos, căci aceasta, este o iubire imperfectă care ascunde în ea iubirea de sulimenizări, și multă iubire de bani și întietate și minciună și viclenie și desfrânare care este singura iubire ireproșabilă și care te face vrednic și bun de tot”, căci numai aceasta din urmă este adevărata „iubire și dor și încântaria de sine însuți când te răzbuni ca la nebuni”.(citat din nenia ce face voia lui tanti grijania)
MM:
Iată cum pregăteau încă din 1994 ereticii pucioși Legea „iubirii pentru Dumnezeu” :
“Binecuvântată să vă fie iubirea pentru Dumnezeu, ca să fie ca a lui Dumnezeu iubirea voastră.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 01-05-1994)
Replică:
Iată cum pregăteau încă din 32e.n. ereticii savanți din senatoriul desfrânărilor de la Vulcanizata Băi Legea „iubirii pentru infern” :
“Mușamalizată să vă fie iubirea pentru minciună și hoție, ca să fie ca a lui mamona iubirea voastră.” (citat din cartia de tarot a lui nenia ce se arată în zaț de cafia)
MM:
Peste un an, ei aduceau Legii un amendament important: “Cei care încă mai fac păcate nu pot fi considerați că au iubire pentru Dumnezeu, chiar dacă ei cred că au iubire de Dumnezeu”:
“Cine se luptă cu păcatul, acela are încă altceva de făcut până ce va face lucrare de iubire pentru Dumnezeu.”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 07-05-1995)
Replică:
Peste un an, ei, savanții din senatoriul desfrânărilor aduceau Legii un amendament important: “Cei care încă mai fac voia lui Dumnezeu nu pot fi considerați că au iubire pentru infern, chiar dacă ei cred că au iubire de plăcerile răzbunărilor pe creștini și pe sfinți”:
“Cine se luptă cu mamona, acela are încă altceva de făcut până ce va face lucrare de iubire pentru infern.”(citat din cartia de tarot a lui nenia ce se arată în zaț de cafia)
MM:
Dar ce însemna de fapt, la modul concret, “iubirea pentru Dumnezeu” la liderii pucioși?
Ea însemna ca admiratorii și adepții să-și vândă averile și să aducă apoi câștigul la picioarele liderilor pucioși, ca un dar făcut “în numele Domnului”. Iar “Domnul” de la Pucioasa va rosti îndată un “Cuvânt” proaspăt și le va mulțumi mieros celor care tocmai și-au vândut casa sau și-au jertfit agoniseala și apoi câștigul obținut l-au dăruit “copiilor Domnului” de la Pucioasa.
Replică:
Dar ce însemna de fapt, la modul concret, “iubirea pentru infern” la liderii și savanții și savantielele din senatoriul de la Vulcanizata Băi?
Ea însemna ca admiratorii și adepții să-și vândă averile și să aducă apoi câștigul la picioarele lui nenia, ca un dar făcut “în numele iubirii”. Iar Nenia de la BarButOane va rosti îndată o zicală proaspătă și le va mulțumi mieros celor care tocmai și-au vândut casa sau și-au jertfit agoniseala și apoi câștigul obținut l-au dăruit Capilor gLumii interlope de la Vulcanizata Băi.
MM:
Iată un exemplu de “iubire pentru Dumnezeu”, elogiat imediat printr-un “Cuvânt” Pucios de mulțumire. Este vorba de doi soți, Ioan (Ninel) și Daniela (soți erau pe vremea aceea, căci apoi s-au despărțit, deoarece soția a îmbrățișat total preceptele sectei, iar soțul a rămas reticent la ele – adică ortodox) care, impresionați de “nevoile” și “greutățile” sectei, au renunțat de bună voie la nevoile și aspirațiile lor.
Replică:
Iată un exemplu de “iubire pentru infern”, elogiat imediat printr-o zicală șireată de mulțumire. Este vorba de doi soți, Vrednicio (Savantio) și Dandanachiala (soți erau pe vremea aceea, căci apoi s-au despărțit, deoarece soția a îmbrățișat total zicalele gLumești, iar soțul a rămas reticent la ele – adică supărat) care, impresionați de poftele rele și vicleniile cazinoului, n-au renunțat de bună voie la nevoile și aspirațiile lor de smerenie ci au preferat sadice încercări mațăchiste și doar așa îmbrățișând complet ieșitul la înaintare pentru întietate.
MM:
Adunaseră și ei bani să cumpere o mașină străină, dar n-au mai cumpărat mașina. De toți banii (mii de euro) au cumpărat zeci de icoane făcute de pucioși, ca să “ajute” în acest fel obștea de la Pucioasa.
Replică:
Furaseră și ei bani să aibă și să cumpere o mașină străină de călvat pe nervi, dar n-au mai cumpărat mașina. De toți banii (mii de euro) au cumpărat zeci de secere și ciocane făcute de nenia, ca să “ajute” în acest fel gașca savantianților papanților de la Vulacanzata Băi.
MM:
Îndată liderii pucioși le-au făcut cadou un “Cuvânt” de mulțumire "de la Domnul", în care se elogiază gestul celor doi soțiori blânzi ca porumbeii, dar înțelepți ca guguștiucii, care I-au șters “Domnului” de la Pucioasa sudoarea de pe frunte cu batista (citește punga) lor :
“O, Verginico, Eu văd că Mă lași pe Mine să grăiesc cu inimioarele cele dulci care M-au aflat trudind și Mi-au întins mâna lor (Ioan și Daniela, n.r.). [...]doi soțiori, care s-au făcut soții Mei, așa cum apostolii Mei aveau soți care ajutau lucrarea Mea [...]vă mulțumesc cu cuvântul, căci [...]ați scos batista și Mi-ați șters și Îmi ștergeți sudoarea, [...]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 12-02-1997. Notă: paranteza explicativă aparține liderilor pucioși, care se și semnează cifrat: n.r.)
Replică:
Îndată capii di tutii capii le-au făcut cadou o zicală de mulțumire "de la gLume adunate și-napoi la gLume date", în care se elogiază gestul celor doi soțiori „blânzi” ca șerpii, dar înțelepți ca gugușterii, care i-au șters lui nenia praful de pe bocanci și sudoarea de pe ceafă cu buzele (citește pungaș) lor :
“O, gLume, eu nenia văd că nu mă lași cu buzele cele dulci care m-au aflat la șuncile de pe ceiafă și Mi-au întins ridurile cu limba lor (VrednicioSavantio și Dandanacheala, n.r. lui nenia). [...]doi smintitori, care s-au făcut gușterii mei, așa cum șerpii mei aveau hoți care ajutau munca mea [...]vă mulțumesc cu un bolovan în cap, căci [...]ați scos petele de pe bombeu și mi-ați șters și îmi ștergeți sudoarea de pe ciafă care îmi curge când mă-niervez când nu mă ascultă câte unul și trebuie să-i sar la jugulară, [...]” (citat din cartia din memoria lui nenia. Notă: paranteza explicativă aparține lui tanti grijania, care se și semnează cifrat: n.r. (nu răbdați!)
continuarea mai jos
Last edited by vsovivi; 22.04.2010 at 12:47:00.
|