Citat:
În prealabil postat de Radu32
Nu ai prea inteles ce am vrut sa zic,in toate postarile,...ca Isus mergand in templu si punand mana pe bici, se asteapta ca si noi sa facem la fel, sau ne arata ca o putem face...in ce mod, nu pot eu sa zic acuma, ar fi prea greu sa dau un mod de actiune sau o procedura !
Isus insusi care e un model de actiune pentru noi, a pus mana pe bici,...deci, ne indeamna si pe noi sa ofacem, am zis ca eu nu pot sa zic cum,e prea greu, si nu ma bag...dar, indemnul l-am sesizat...
|
nu a biciuit omule,dar ar trebui sa stii ca Mantuitorul nostru a fost biciut de romani.Da,Domnul,i-a certat,i-a mustrat dar tot iubeste,nu uita.
Tu ce fel de crestin esti?iubitor,manios sau un judecator?Tu uiti ca Domnul este Judecatorul Lumii intregi,citeste si tu Sfintele Scripturi si vei gasi in ea si iubirea Lui fata de om,jerfa cea mai mare,.o jertfa ce ne arata ca suntem niste pacatosi,ticalosii ca L-am rastignit,dar El a facut numai si numai prin dragostea Sa de fata de om,sa nu uiti,dar a Inviat si nea spus sa ne bucuram.Deci daca nu vei intelege pe Domnul ca El este un bun Dumnezeu atunci esti un fatarnic,ai grija sa nu te ratacesti undeva.