Citat:
Citat din Dumitru:
Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
tare multa curatenie au de facut aministratorii forumului dupa mesajele lui vsovivi... sau postate de clonele lui....
Spunea cineva ca adeptii Puciosi sufera de dubla/multipla personalitate. Se pare ca e adevarat.
Doamne ajuta-i!
|
Pe mine ma uimeste mariamargareta, cata sarguinta are.
Nu stiu daca ia de undeva toare comentariile astea.
Dar daca sunt ale ei inseamna ca a muncit mult.
|
Pentru FiulRisipitor:
Păi ce curățenie să facă adminul că în cazul meu e vorba de suflet, și acolo numai Domnul Iisus, Cuvântul lui Dumnezeu poate să te curețe, dacă nu cumva ai fost „curățit” între timp de „băieții buni” ori de savantielele lui nenia și ale lui tanti grijania.
Dar de ce vă doare pe voi că unii au cel puțin trei personalități? Dacă voi vă simțiți mai bine singuri de ce ar trebui să mă înhăitez și eu cu savantianții cei plini de cafia cerând de la admin „curățenie”?
(Și apropo, în pilda Fiului risipitor, acolo, toată familia aia e o familie de risipitori, un om avea doi fii că n-avea nici o nevastă, probabil o împușcase, așa că nu vă uitați doar la cel ce și-a păpat averea cu desfrânatele și cu tâlharii, ci toată pilda aia e o pildă de maximă pocăință, e pilda trădătorilor, care s-au reântors la trădare, deci acel om cu cei doi fii este omenirea deznădăjduită)
pentru Dumitru:
Și pe mine mă uimește MM, are multă sârguință, și o să capete o medalie și o cupă... sau o treflă sau o inimă roșie, din aia ca la comuniști.
A muncit mult, foarte mult, și s-ar putea să munciască și mai mult viceversa... Comentariile le ia de la amica ei Estera, și amândouă lingvistele îmi par că e una și aceiași... „Muncesc cu aprindere la o întreprindere, vrăbiuța-i secretară, subțirică și sprințară, director e elefantul care face pe... pe... berbantul... dar Vrăbiuța a ciripit, unui vechi drag iubit... așa că bursucul aruncă bomba ca să-și piardă elefantul trompa... știți n-am găsit altă rimă.” (din fabula „boul și vițelul” înterpretată de Solcan Trifan și Crișan, bursucii din serviciul financiar unde sunt trei bursuci și o bursucă la caserie.)