View Single Post
Vechi 22.04.2010, 16:37:35
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (II)
(194. Iubirea de bani și iubirea pentru putere și întietate la cine prin suflete se poate scoate să se vadă (II))

Mi-a fost rușine să te citez complet, am dat doar titlul.

[/quote]

În afară de niște insinuări mișto-cărești (iscariotești) că cică Rândunel și fosta soție ar fi fost trași pe sfoară... Păi de cine, de Dumnezeu? ... Și la final scoți în evidență că iată ce fericire că s-au reântors în gLume cu bine, sfătuiți de vre-un necredincios, n-apoi la cealaltă soție din ''turmă'', și crezi dumneata că insinuarea și bârfa arată că ei ar fi fost înșelați. Dar cine l-a înșelat pe Rândunel de s-a reîntors în balltă n-apoi la gLume și a tras-o afară și pe fosta soție asta nu mai povestești, ci lași să se înțeleagă cum au fost ei cică deposedați de avere. Dar după cum se știe, donații primește orice organizație nonprofit și orice cult de pe pământ... dar firește Domnul dacă se umilește și El primind ceea ce El dăruiește, atunci musai e ceva bai... că iată că cineva se simte deja disperat că își pierde din clientelă. Și vai câtă dragoste pentru averea lui Rândunel ai dumneata că și pe momida mamona l-ai face să te ispismuiască. Da, Bărfiară cu convingere! Nu te gândești la cît de mult ți se murdărește suflețelul din urechiușe și din ochișori? Probabil că nu mai conteză... decât eventual s-o faceți cât mai lată. La talpă mă refer.

Last edited by vsovivi; 22.04.2010 at 16:40:31.