Subiect: Lumea copiilor
View Single Post
Vechi 22.04.2010, 16:46:11
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Anna, dar Bodies... nu este o expozitie de ARTA. Este o expozitie de corpuri, dupa cum spune si titlul, si nu cred ca s-a propagat ideea ca vreunul din acele corpuri sunt exponate de arta, gen tablou sau sculptura.

Si nu, nu vreau sa spun ca este un lucru bun. Bodies... a stat cateva luni in orasul din SUA in care eram eu si nu m-am dus, desi am impresia ca nici nu trebuia sa platesc. Din considerente etice. Si fiindca eu consider ca oamenii morti stau in morminte, ca trebuie sa avem respect fata de trupul uman ca si (fost) templu al Sf. Duh, si asa mai departe. Dar din nou, nici organizatorii nu au spus ca expozitia este arta.

Si in privinta postarilor celorlalte de pe acest thread. Cred ca exagerezi uitandu-te la lucruri copilaresti cu ochelari de adult care a vazut si trait multe. Da, cocainei i se mai spune si snow white in engleza. Dar daca ii spui unui copil povestea cu Alba ca Zapada, sunt 100% sigura ca nu din cauza asta va deveni drogat, daca va deveni drogat. Sexul, aluziile sexuale si celelalte pe care noi ca si adulti le vedem in unele povesti sunt de multe ori din cauza mintii noastre pervertite. Dar unui copil normal nici nu i-ar trece prin cap asa ceva.

Poate eram eu cam inocenta, dar cand aveam 10-11-12-13 ani imi placeau grozav cartile lui Karl May. Ca multor altor copii. De abia cand deja eram la primul master la un curs proful a inceput sa spuna despre homosexualitate si aluzii la homosexualitate in cartile lui Karl May am ramas cu gura cascata. Nici prin cap nu-mi trecuse...