View Single Post
Vechi 22.04.2010, 19:58:56
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Draga lacrimi, te inteleg ca esti necajita, dar uitatul peste gard nu e o solutie. E mai bine sa te intrebi: "E drept ca altii au doar una din ele, dar de ce nu e nimic in biserica mea?" De ce toate merg pe principiul "ce nu-i la mine nu e bine"? De ce am fost indoctrinati sa uram pe cei ce nu sunt ca noi si sa dispretuim lucrurile pe care nu le putem avea, chiar daca vin de la Dumnezeu? Caci Dumnezeu a spus:

"Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși."

Deci ar trebui sa te intrebi de ce unii se lauda ca au credinta adevarata dar nu au nici unul din semnele credintei. Iar cei care se chinuie si au cate ceva sunt batjocoriti. [De fapt obiceiul de a batjocori pe cei ce-L cauta pe Dumnezeu e vechi, e dintotdeauna ]

Atunci cand am sa va vad cu serpi in maini si vorbind intr-adevar in limbi, asa cum spune Scriptura ca si Apostolii, fiecare auzind in limba lui materna, atunci sigur voi crede... Pana atunci... sunt ferm convinsa ca e vorba de un alt duh