View Single Post
Vechi 16.04.2007, 13:07:01
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Depinde f.tare din ce unghi privesti lucrurile.Eu,spre deosebire de tine,cunosc si am cunoscut maici cu adevarata vocatie sau,ma rog,cu adevarata chemare,vezi tu,de aceea nu te inteleg pe tine.Am cunoscut si "Perle intre porci",multumesc aici LUI DUMNEZEU.De ex am cunoscut si cunosc vazatoare si vazatori cu Duhul LUI DUMNEZEU.Trebuie sa cunosti astfel de oameni alesi ai LUI DUMNEZEU, si tocmai de aceea nu ma lansez in afirmatii de fel si fel.Aici este Dumnezeu la mijloc pt.ca stia ca in acel moment al vietii mele cand ma simteam singura,deznadajduita,parasita de cei pe care i-am ajutat cand au avut nevoie de mine si mi-au intors spatele,DUMNEZEU si Perlele LUI(Sfintii Parinti si maicile) mi-au ajutat cand am avut cea mai mare nevoie ca sa scap de cel rau care,vad eu bine ca ii place sa ma streseze cu zgomotele pe mine si sora mea+mama mea cand nu am chef de asa ceva deloc,dar imi aduce aminte astfel ca trebuie sa ma schimb in bine si sa ma rog mai mult decat o fac in prezentAcestia "partea cea buna si-au ales" ca Maria,iar nu ca Marta,cum zice Mantuitorul.
Sunt interesat de "vazatoare si vazatori cu Duhul LUI DUMNEZEU" (cum le spui tu). Sincer, ma poti ajuta in acest sens?
Reply With Quote