Citat:
În prealabil postat de adidan
Va salut pe toti.
Sunt proaspat "incornorat" de catre sotie si orice sfat este binevenit.
Va voi expune faptele si va multumesc celor care ma pot indruma pe calea cea buna.
Am aflat de relatia sotiei mele (35 ani)asistenta, cu seful ei (57 ani) medic ginecolog. Noi casatoriti de 17 ani,avem o fetita de 12 ani, el casatorit are si el o fetita de 7 ani. Relatia lor a inceput in luna noiembrie 2009 si a continuat pana in luna ianuarie 2010. Tot ceea ce faceau, se petrecea la serviciu in zilele in care era el de garda. Am aflat despre aceasta de la mama si de la sora mea care lucreaza si ele acolo. Dupa ce am amenintat-o cu divortul mi-a spus totul cu lux de amanunte. M-a rugat sa o iert, ea ma iubeste si eu o iubesc, dar nu pot sa uit. Foarte multe lucruri ma fac sa-mi amintesc acest lucru.Mentionez ca am avut si eu ocazia sa o insel, insa Dumnezeu nu m-a lasat sa fac asta. Dupa ce am aflat am fost amandoi la spovedit, am luat hotararea fata de preot in biserica sa continuam impreuna insa nu pot sa uit si sa o iert pe deplin. Sa fie oare doar chestiune de timp? Va reamintesc orice sfat este binevenit. Va multumesc.
Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie dar nu prea ma pricep la forum-uri.
|
Data fiind situatia si anume ca ea a recunoscut, si-a cerut iertare si cauta indreptare, din punct de vedere spiritual si pentru copilul vostru, ai luat o decizie fericita iertand-o.
Este o chestiune de timp dar mai ales de sarguinta spirituala pentru ca doar Dumnezeu iti poate vindeca inima..
Poate ar fi bine sa eviti o vreme acele lucruri care iti aduc aminte de ce s-a intamplat.
Si ai procedat bine ca n-ai gasit greseala ei ca fiind o scuza pentru a gresi si tu.