Citat:
În prealabil postat de AlinB
Data fiind situatia si anume ca ea a recunoscut, si-a cerut iertare si cauta indreptare, din punct de vedere spiritual si pentru copilul vostru, ai luat o decizie fericita iertand-o.
Este o chestiune de timp dar mai ales de sarguinta spirituala pentru ca doar Dumnezeu iti poate vindeca inima..
Poate ar fi bine sa eviti o vreme acele lucruri care iti aduc aminte de ce s-a intamplat.
Si ai procedat bine ca n-ai gasit greseala ei ca fiind o scuza pentru a gresi si tu.
|
Multumesc AlinB pentru sfat.
Insa e o problema, ei lucreaza in continuare impreuna si de asta imi e greu sa uit. Desi ea ma asigura ca nu a contat nimic, mi-e foarte greu sa-i stiu impreuna la serviciu. Apropo de gresala ei, eu am avut ocazia sa gresesc inaintea ei. Dar nu as face asa ceva nici acum cunoscand faptele. In primul rand as gresi fata de Dumnezeu. Totusi banuiesc de ce am fost pedepsit in acest fel, eu nu m-am spovedit de 17 ani si in acest timp m-am indepartat de Dumnezeu destul de mult. Insa nu m-am gandit nici o clipa ca in felul acesta ma va readuce unde mi-e locul.