View Single Post
Vechi 23.04.2010, 13:11:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adidan Vezi mesajul
Multumesc AlinB pentru sfat.
Insa e o problema, ei lucreaza in continuare impreuna si de asta imi e greu sa uit. Desi ea ma asigura ca nu a contat nimic, mi-e foarte greu sa-i stiu impreuna la serviciu. Apropo de gresala ei, eu am avut ocazia sa gresesc inaintea ei. Dar nu as face asa ceva nici acum cunoscand faptele. In primul rand as gresi fata de Dumnezeu. Totusi banuiesc de ce am fost pedepsit in acest fel, eu nu m-am spovedit de 17 ani si in acest timp m-am indepartat de Dumnezeu destul de mult. Insa nu m-am gandit nici o clipa ca in felul acesta ma va readuce unde mi-e locul.
Daca tu crezi ca este o problema si chiar o ispita pentru ea sa continue sa lucreze acolo, cautati un alt loc de munca.
Sunt sigur ca daca exista alternative iar pocainta ei este autentica, o sa le accepte chiar daca nu va fi la fel de avantajos ca acolo unde este acum.
Per total, avantajul trebuie sa fie in favoarea familiei.

Faptul ca vezi si partea ta de responsabilitate in problema asta arata o gandire matura dpdv duhovnicesc.

Intr-adevar Dumnezeu lucreaza pe cai nebanuite, e bine sa invatam din greselile altora si ale noastre in special..
Reply With Quote