View Single Post
Vechi 16.04.2007, 18:56:07
me-dice me-dice is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.04.2007
Implicit

flebo-tomia, adica taierea (zicem terapeutica dar in practica judiciara romana putea sa fie si penalitate) venelor, sangerarea adica..este tehnica stra-veche (ev mediu si poate chiar mai inainte) de vindecare. Poate unica, daca exceptam anestezia cu barosul sau alcoolul in nas.

cred ca dincolo de vinisoare, vene,venule sau alte cele ar trebui gandit intr-o matrice de tip QI=energie in cultura chi-neza, in care exista MERIDIANE care transfera, transporta diferite forme de energie (energia aia care se fugareste si nu se prinde, yin-yang, dar si in formele apa-foc-pamant-metal-lemn).

eu nu cred ca daca te tai sub limba sau in alte locuri VIRUSUL HEPATIC dispare (ar fi splendid, poate ca asa s-ar trata inclusiv HIV nu??) dar sunt convins ca e un efect benefic..macar ala al recuperarii dupa sangerare (sau dupa spaima si emotia acestui gest)

INTREBARE (asta daca mai e de actualitate): daca maine aceasta tehnica s-ar numi glosso-tomie lasser-cauterizatorie pentru decompresie vasculara porta (e o bazaconie dar are un talc, cred) si ar fi acredita de medicina oficiala..AM DA din cap ca e de bine,ca e ok si ne mangaie pe imaginea despre credinta proprie???...

Reply With Quote