View Single Post
Vechi 23.04.2010, 14:23:34
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Asa cum spuenam si mai devreme cati dintre noi pot spune cu certitudine ca avem darul deosebirii duhurilor? Nici un sfant nu a spus (si nu ar spune) asa ceva! Sunt sigur ca ati auzit de smerenie, si din smerenie, de frica sa nu cada in mandrie, nu ar sustine asa ceva. Asta lipseste acelor oameni! Deci mai bine ne ferim de manifestari ciudate....
.
Daca traim tot timpul cu frica de mandrie nu mai facem nimic in viata. Dumnezeu ti-a dat un dar, nu ai nici un merit pentru el, e doar meritul Lui; il folosesti spre slava Lui pentru ca asa a randuit EL. CIne te pune sa te mandresti? Si pentru ce? Ai ceva cu de la tine putere?

Cum sa ma feresc de darul lui Dumnezeu? Chiar asa sa il desconsider? El imi da si eu o iau la fuga, chipurile sunt smerit?

Citat:
Dar vezi tu, aici isi are rostul alta limba, pe cand in acel caz nu isi are nici un rost.
"cel ce vorbește într-o limbă străină nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu; și nimeni nu-l înțelege, fiindcă el, în duh, grăiește taine.
Cel ce grăiește într-o limbă străină pe sine singur se zidește"

Eu vad un mare rost aici. Tu-l vezi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14