View Single Post
Vechi 23.04.2010, 15:00:04
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Draga Doriana avem cateva exemple chiar in Biblie de prooroci care au refuzat cu tarie pe Dumnezeu. Mai bine sa o iei la fuga decat sa fi amagit si te inchini diavolului! Oare crezi ca daca faci treaba asta din precautie Dumnezeu va fi suparat? Daca vine de la Dumnezeu gaseste el o forma inteligibila (pe masura mintii tale) sa pricepi.
Poate imi scapa mie acei cativa. Stiu ca Moise L-a rspins pe Domnul zicand ca nu e vrednic, sa trimita pe altul. Domnul s-a aprins de manie impotriva lui si pana la urma tot a facut ce i-a spus Domnul. Omul care se vede pe el mare pacatos, tot mare se vede, deci e o smerenie falsa. Omul cu adevarat smerit nu se mai vede pe el ci Il vede numai pe Dumnezeu si voia Lui care trebuie implinita.

De ce ar trebui sa se adapteze Dumnezeu la necredinta mintii noastre? El a spus, noi trebuie sa ascultam. Punct. Daca avem o problema cu necredinta trebuie sa ne-o rezolvam.

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Mda deci si samanii incasilor, si vrajitorii din africa, si practicantii de voodoo din jamaica vorbesc lui Dumnezeu.....
Poate si Abracadabra (sau mai stiu ce formule) sunt adresate lui Dumnezeu....
Ce sens crezi tu ca are cuvantul taina aici?
Nu vad legatura. Citeste si tu: oamenii aceia erau corinteni si vorbesu limbi pe care nu le cunosteau ["nimeni nu il intelege"]
taina = lucru necunoscut de noi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 23.04.2010 at 15:03:19.