Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Uite cum vad eu treaba: una este sa il respingi pe Domnul in semn de precautie nu la nesfarsit, si alta sa cauti acest asa numit "dar al Duhului Sfant".
|
Daca pretuiesti darul mai mult ca Datatorul poti spune ca e un "asa numit" dar.
Citat:
Imi pare rau sa-ti spun dar si cei care se considera "cu minte" tot mandrie au.
|
Posibil ca nici un om sa nu fi scapat de mandrie. E o lupta continua cu tine insuti. Deciziile pe care le iai la un moment dat fac diferenta.
Citat:
Acum cand tot pamantul a auzit de Hristos, si cand invatarea unei limbi straine este extrem de facila nu mai avem nevoie de asta.
|
Asa ma doare sa aud idei de astea...cand stiu cum isi tocesc misionarii talpile pe la triburi izolate care nu au auzit in viata lor de Hristos. Si sunt destule iar oameni dedicati sunt foarte putini. Iar altii nu au citit niciodata Biblia in limba lor materna. Iar noi ne-am culcat pe-o ureche ca doar am fost invatati ca treaba noastra s-a terminat.
In ce priveste ideea ca "nu mai avem nevoie de asta" poti sa i-o spui direct lui Dumnezu caci El a randuit acest dar in Biserica.
"Și pe unii
i-a pus Dumnezeu, în Biserică: întâi apostoli, al doilea prooroci, al treilea învățători; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecărilor, ajutorările, cârmuirile, felurile limbilor."