View Single Post
Vechi 24.04.2010, 17:17:12
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Ii vorbesc tot timpul ca unui Tata, dar nu vreau minuni de la El. Si chiar daca tu consideri ceva nemaipomenit de bun, prin faptul ca sotul meu a trecut la penticostali (avand in vedere ca nu se poate sa nu trec si eu, in conceptia voastra...), eu vad tot ce s-a intamplat in viata mea, ca o incercare a tariei credintei mele si eu stiu ca Dumnezeu imi va asculta rugaciunile si ii va deschide ochii si sotului meu spre Adevar...
Iarta-ma...

Scumpa mea, nu stiu daca sotul tau a facut ceva nemaipomenit de bun, mai ales ca nu-ti cunosc casa si ce soi de penticostali ai acolo. Insa sunt de acord cu tine ca aceasta e o incercare a credintei tale si ca dupa ce vei iesi din ea vei fi mai puternica si mai fericita.

In ce priveste minunile, ele nu au fost date pentru a le folosi in scop egoist. Daca te uiti la Domnul si la apostoli, ei foloseau puterea de a face minuni pentru a-i ajuta pe altii si a propasi lucrarea lui Dumnezeu. Ei cereau minuni pentru a ajuta semenii. Nu e obligatoriu sa le experimentezi, chiar deloc. Insa unii au nevoie de ele, caci au cancer in faza terminala sau sunt in pericol de a-si pierde copiii. Iar Dumnezeu nu ii refuza . Multumeste-I lui Dumnezeu ca tu nu ai nevoie de minuni si nu esti intr-o stare in care numai o minune te mai poate salva. Si fii fericita pentru asta, caci multi nu au ce ai tu.
Sa ma ierti si tu. Stiu ca vei trece cu bine peste toate acestea. Dumnezeu sa-ti ajute!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14