Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit
Nimeni nu susține că adevărata vorbire în limbi ar fi fara sunete inteligibile.
Nici ortodocșii nici adventiștii, nici penticostalii.
|
Deci aia care se practica in biserica penticostala nu e adevarata. Asa se intelege din ce spui.
Citat:
Nu trebuie să considerăm că am putea ști mai bine decât Duhul Sfânt ce fel de daruri ar fi necesare bisericii. Dacă Duhul a hotărât să dea aceste daruri, este bine. Fie că știm noi scopurile fie că nu.
|
Nu, Duhul nu face nimic fara consimtamantul nostru, astfel ca scopul ar trebui sa fie stiut, inteles si de noi. Eu nu spun ca este de la cel rau cum spun ignorantii, ci ca ar putea fi explicata de acea stiinta numita psihologie.
Citat:
P.S. Dai de înțeles că ai fi împotiva multor daruri nu numai a vorbirii în limbi. Vrei să-ți precizezi poziția? Nu mai e actual nici un dar al Duhului?
|
Nu am nimic cu niciun dar, insa felul cum intelegem aceste daruri conteaza enorm. Eu cred ca toate sunt de actualitate, numai ca vorbirea in limbi trebuie inteleasa asa cum este, o vorbire intr-o alta limba inteleasa de oameni care traiesc undeva pe suprafata pamantului. In felul in care vrei sa o intelegi tu si altii m-i se pare ca apare ca un moft, un capriciu.