Subiect: se poate sau nu?
View Single Post
Vechi 24.04.2010, 22:54:08
bianca23 bianca23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.04.2010
Implicit

pot sa fie....eu am intrat pe acest forum care sincer poate sa fie de pocaiti (adica sa intre mai multi dintre ei) sau sa fie ortodocsi ( sa intre mai multi dintre noi) cum sunt eu.
Problema e asa:am sa incerc sa va spun pe scurt ce as putea sa fac:eu in general sunt foarte deschisa adica sunt genul de open mind si accept sa vad sau sa merg oriunde.Nu cred ca este un mare pacat ca mergi la o biserica catolica sau penticostala daca ( bine aici e punctul meu de vedere este....) ca Dumnezeu e unul si pentru toti.
Hai sa va povestesc:
1.mie imi place de el, el stie asta dar el este foarte nehorat este un tip cu bun simt care nu imi spune ceea ce simte, ori nu este ferm pe pozitie.
2.am zis mai sus ( cele de la punctul 1) pentru ca:el are o relatie cu o fata care nu stiu daca e de aceasi religie sau nu cu el, dar mama si toata familia lui nu le place de ea dar de nici un fel.Scandaluri sunt pe tema asta....Si aici va spun ca stiu si de la el un pic iar de la maicasa cele mai multe.
3.mama lui ma place, dar stiti cum e:dragoste de-a sila nu se poate.
4.vreau sa am sansa sa-i arat ca si eu stiu sa-l iubesc si sa-i demostrez si eu stiu sa vb frumos cu el si etc....
5.vreau sa fac poate un lucru care ( nus tiu cat de straniu e sau nu):vreau sa vad cum e la el la biserica, sa vad cat dediferit este fata de unde ma duc eu.....

Credeti ca e bine ceea ce spun?
va rog sa ma ajutati.
M-a intrebat unul din voi ce parere are tata despre asta:tata stie foarte putin de el si din cate i-am spus sub nici o forma nu ar accepta sa trec eu dincolo.
A un lucru important:el a fost ortodox.
6.Tine foarte tare de parerea lui maicasa( cum de altfel am inteles ca la pocaiti asa e)

Va astept cu pareri.
Reply With Quote