Subiect: Lumea copiilor
View Single Post
Vechi 24.04.2010, 23:01:45
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Andrei, am facut noi cunostinta vreodata?
Hmm?
Ti-am zis eu numele meu si ti-am permis sa-mi spui pe nume?

Deci cand eu iti voi spune numele meu, atunci imi vei spune si tu pe nume.
Vad ca este timpul sa mai inveti ceva, desi nu-mi vine sa cred ca tu ai stat numai in casa si nu ai completat vreodata un formular in SUA...nici macar la gradi pentru copii?

1. In primul rind, ca vad CLAR ca habar nu ai, deoarece ai mai repetat o data aceasta amenintare puerila, NIMENI in lumea libera nu cere permisiunea nimanui sa se adreseze pe nume mic(in SUA) sau de familie(in Ro). Vezi tu, este ca un drept dat de constitutie, dar de fapt este un lucru de bun simt, evident pentru cei care nu vad peste tot cornite iesind din televizor si oameni pe strada ca te pot deochia si blestema( Fereasca Dumnezeu sa-ti stie numele tau UNIC!! ! ! ca pierzi punctajul acumulat la fosta spovedanie, sau ceva de genul asta..doar tu stii pe unde-ti umbla mintea :)))

Daca de exemplu vine politia la usa ta si te ia "la fix" spunindu-ti pe nume, cred ca stii ce s-ar crede despre tine daca ai incepe sa-i pui la punct prin faptul ca "inca nu ati facut cunostinta":))). Pe ei nu-i intereseaza crezul tau ca oricine iti spune pe nume te poate blestema si impunge cu cornitele lor, lucru care inca mai exista doar pe la aborigeni si salbatici...si cite unii din Romania...

2. Ca urmare, singura permisiune de a te adresa se refera in ACTE(stii hirtiile alea care se completeaza) la MODUL de adresare
Mr
Ms
Mrs
Doc
Sir
Madam
Cucoana
Doamna
Madmoasela
Tov
...intelegi unde bat?

3. Singura exceptie este cazul in care te consideri a fi vre-o printesa Turandot ceva, cu o palma mai sus de Dumnezeu. In acel caz as ezita sa-ti spun pe nume asa cum Dumnezeu a insistat sa nu-i inventam nume si porecle.
Reply With Quote