194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (X)
Într-un mesaj se declamă că la Pucioasa pretențiile liderilor pucioși și criteriile de selecție stabilite de ei sunt atât de severe, încât puțini trec de probele impuse. Pentru proba “iubire de Dumnezeu”, cu greu s-au găsit oameni care să corespundă standardelor ridicate aplicate de liderii pucioși pentru măsurarea acestei iubiri:
“N-am putut pune deoparte mai mulți pentru lucrul Meu de strajă aici, că iubirea de Dumnezeu așa cum se cere ea să fie din creștin, nu Mi-au dat-o mulți, și n-am putut sorta mult grâu bun pentru aici pentru ca să crească din el din grădină calea Mea peste pământ, calea Mea cea cu dreptate.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 19-03-2000)
Liderii pucioși sunt ucenicii cei credincioși, iar credința lor în “lucrarea” pucioasă rodește iubirea de Dumnezeu:
“O, astăzi Mi s-au închis toate drumurile spre om, dar Eu lucrez tainic, și sunt Cel tainic și îmi fac copii ucenici, că am putere, și cu ea îi umbresc pe ei și îi fac credincioși, și sfinți îi fac apoi, căci credința rodește iubire de Dumnezeu în om.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 7-04-2000)
Pucioșii consideră că Maica Domnului este exemplul de combustie perfectă de iubire de Dumnezeu din “grădina Cuvântului” de la Pucioasa:
“O, cine a mai cunoscut focul iubirii așa cum a ars el în tine pentru Mine? Te dau tuturor, mamă, ca să se vadă ce este iubirea de Dumnezeu, și te dau iubire în grădina cuvântului Meu, ca să am darul iubirii în grădina venirii Mele și să Mă alin de la el, mamă, așa cum Mă alin de la tine.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-10-2000)
Iubirea de Dumnezeu, alături de sfințenie și de viață creștină practicantă, certifică înțelepciunea celui ce le are, pentru împărăția cerurilor. “Dumnezeul” de la Pucioasa se plânge că-i lipsește un asemenea om, deși pretinde că are un “popor” întreg sub ascultare:
“Am lipsă de om cu înțelepciune pentru împărăția cerurilor, care este sfințenia și iubirea de Dumnezeu și viața lui Dumnezeu înăuntrul omului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 18-03-2001)
Tot omul de pe pământ este lipsit de deșteptăciune, de înțelepciune, și nu se îmbată cu “iubire de Dumnezeu” pentru Dumnezeul de la Pucioasa, care aduce copiilor săi (liderii pucioși) cuvântul buneivestiri pentru om:
“O, copii care-Mi primiți cuvântul buneivestiri pentru om! Omul se dă deștept și mare și vestit întru toate îndeletnicirile lui. E plină lumea și pământul de vestirile de la om, de îndeletnicirile de la om, dar în iubirea de Dumnezeu nu este omul deștept. Cea mai mare înțelepciune a omului asta ar fi: iubirea de Dumnezeu, dar pe ea n-o alege omul ca să umple apoi pământul cu ea și cu vestea ei. [...] O, fiilor care-Mi primiți venirea, omul se îmbată de vin și de toate băuturile pe care și le face pentru masa lui, dar de iubirea de Dumnezeu nu se îmbată omul așa cum s-au îmbătat din masa Mea cu ei cei ce au petrecut cu Mine pe pământ până în răstignirea Mea și după învierea Mea. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 7-04-2001)
Liderii pucioși, care pretind că primesc sistematic “Cuvânt” din de cer, sunt lăudați de “Dumnezeul” lor care le spune că sunt copii frumoși și au pe față chipul Lui, iar frumusețea lor este “iubirea de Dumnezeu”, de Dumnezeul lor:
“Eu vouă, copii ai Ierusalimului, vă spun adesea că sunteți copii frumoși și vă spun să fiți frumoși. Dar ce este omul frumos cu frumusețea pe care o pun Eu pe voi și pe chipurile voastre? Ea este iubirea de Dumnezeu, care aduce în creștin chipul Meu și viața Mea și lucrarea Mea cu care Mă înfățișam Eu înaintea Tatălui în vremea lucrului Meu pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 15-04-2001)
Cea mai mare putere în om, cea mai mare mângâiere, cea mai mare biruință în om este“iubirea de Dumnezeu”; ea “este mir pentru Domnul” (Pucioasei). Acest postulat va mai rămâne însă valabil doar 7 zile !!! când va fi detronat de pretinsa superioritate a “iubirii pentru Dumnezeu”:
“Iubirea de Dumnezeu e cea mai mare putere, cea mai mare mângâiere în om, cea mai mare biruință, o, oamenilor, o, creștinilor, o, fii ai lui Dumnezeu! Auziți, voi, oamenilor! Auziți și voi, creștinilor! Și auziți, voi, fii ai Domnului! Voi, cei chemați, și voi, cei aleși, și voi, cei credincioși și sfinți, auziți iubirea mironosițelor! Iubirea de Dumnezeu este mir pentru Domnul.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 29-04-2001)
Într-adevăr, după doar 7 zile, la 6-05-2001, se introduce conceptul revoluționar de “iubire pentru Dumnezeu”, care “este cea mai frumoasă lucrare pe care o poate zidi omul între pământ și cer”și care va trebui să înlocuiască “iubirea de Dumnezeu” ca pe ceva depășit. Este vorba de o “minune” care la rândul ei a ținut ... mai puțin de 5 luni, când începe să se revină treptat tot la formula “iubire de Dumnezeu”:
“Iubirea de Dumnezeu o au mulți în felul lor și după măsura lor, dar iubirea pentru Dumnezeu e floare rară, fiilor copii. Iată cât se iubește omul pe sine! Toată iubirea și-o păstrează pentru el omul. Chiar și iubirea de Dumnezeu, tot lui și-o dă, căci omul dă să se folosească de Dumnezeu în nevoile lui omenești și trupești. O, este mare lucrare să vină pe pământ iubirea pentru Dumnezeu. Această hărnicie pentru ascultarea de acest cuvânt este cea mai frumoasă lucrare pe care o poate zidi omul între pământ și cer. Eu am avut sfială înaintea Tatălui și când l-am zidit pe om, și când i-am dat din Mine, și când l-am păstorit, și când l-am vindecat, și când l-am mângâiat, și când l-am dojenit, și când l-am iubit. Dar omul când Mă iubește, nu știe să aibă sfială, și își ia iubire de la Mine, și de aceea Mă iubește. Dar ca să aibă el iubire multă pentru Mine, ba. Iar Eu stau sfios de șapte mii de ani în slujba omului și îi dau din cer, și ia și cel bun și cel rău, dar Eu nu iau pentru Mine de la om, și ce este al lui nu este al Meu, că e al lui. […]Iubirea pentru Mine îl face pe om să nu se mai oprească pentru sine nici un strop, ci numai pentru Dumnezeu și la cererea lui Dumnezeu.[...] “Mulți ar voi să vină la Mine, dar pentru ei, nu pentru Mine, fiilor. La cererea Mea sunt prea puțini care ar da să vină, dar sunt mulți care dau să vină la cererea lor, la dorința lor. Eu când i-am pețit pe apostoli, M-am dus Eu după ei, iar cei ce vin așa, sunt cei mai iubiți. De ce sunt cei mai iubiți? Pentru că răspund chemării pe care le-o fac Eu pentru Mine ca să le dau slujbă în planul Meu cel de la Tatăl peste pământ. Fericit și iubit și prea iubit este cel ce Mă aude zicându-i: „Vino după Mine!”, și el să vină, că de acela am Eu nevoie, și aceasta este iubirea cea pentru Dumnezeu. [...] Iubirea pentru Dumnezeu, ea este cea care aduce veșnicie peste toate. [...]Iată, nu pot oamenii să aibă iubire pentru Mine și nu pentru ei. Dar tu învață mereu această mare minune, această măreție pe care o ai tu de la Mine pentru cei ce au iubire pentru Mine și nu pentru ei. Și dacă tu n-ai cunoscut până să fii al Meu iubirea de Dumnezeu, iată, Eu te-am învățat ceea ce este mai mult. Te-am învățat iubirea pentru Dumnezeu, poporul Meu, și prin ea îmi ești tu Mie popor. [...] Cine are iubire de Dumnezeu, se hrănește cu ea și și-o cântă și și-o vestește, dar cine are iubire pentru Dumnezeu, acela și-o jertfește pentru Dumnezeu, la cererea lui Dumnezeu. Amin. [...] cel ce stă jos, acela nu merge, iar cel ce merge la cuvântul Meu, acela a învățat iubirea pentru Dumnezeu. [...] O, copilași trudiți și zdrobiți sub grijile Mele [...] Învățați poporul care este cu voi să stea în hăinuță sfântă și să iubească iubirea cea pentru Mine. Și dacă voiește, să vă iubească și pe voi, dar nu pentru voi și nici pentru ei, ci numai pentru Mine. Amin, amin, amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 06-05-2001)
|