View Single Post
Vechi 25.04.2010, 12:59:44
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
Ortodocsii nu stateau sa faca misiuni,ci sa-L cunoasca pe Hristos cu adevarat,ca sa poata sa fie credibili atunci cand dau sfaturi.
Luther nu era teolog?De ce ar fi avut nevoie sa-i vorbesca cineva de Ortodoxie?El cauta altceva.
Daca ar fi stat si apostolii ca si ei nu mai eram acum crestini. Te poti apropia de Dumnezeu si in timp ce lucrezi ceva bun pentru el.

Luther a fost un simplu calugar initial. Cand mai-marele sau l-a trimis la stidiu a citit Epistola catre Romani si a inteles cum e cu mantuirea. A vazut cat de departe e ceea ce auzise pana acum de ceea ce scria in Biblie. Apropo, fara Dumnezeu nu poti forma o majoritate. Insa cand e El alaturi de tine , tu si El sunteti mai multi ca lumea intreaga.
Nu-i poti cere sa vina cu toti fratii lui nemti in Romania, desi ne-ar fi convenit, facea si noi acum Mercedsuri Omul a citit in Biblie si a gasit acolo mantuirea pe care o cauta, adminstrata direct de Dumnezeu si nu de oameni. Pentru ce ar mai fi venit?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 25.04.2010 at 13:13:47.
Reply With Quote