Citat:
am si eu 2 intrebari pt toti cei care cred ca homosexualitatea nu e o boala; si ca este ok sa ''iubesti'' o persoana de acelasi sex; si ca ''iubirea'' e aceeasi ; etc. : atunci de ce cand un homosexual este intrebat dc si-ar dori ca copilul lui sa fie si el homosexual raspunsul este : ''nu!!!'' ????
|
Pentru ca respectiva persoana e constienta de discriminarea si celelalte presiuni sociale la care este supus un homosexual in majoritatea tarilor lumii, si nu doreste ca propriul copil sa treaca prin asta.
E cam la fel cu motivul pentru care o mama din Tanzania nu ar vrea ca fiul ei sa se nasca albinos, si la fel cum o mama din Evul Mediu spera sa aiba o fata care sa nu fie roscata, sau sa nu se nasca cumva cu coditza vestigiala.
Citat:
iar a 2-a intrebare : vi se pare normal ca o fetita in varsta de aprox 9 ani , sa poata afirma, cu claritatea unei persoane adulte , ca la o asa varsta frageda se simte atrasa de acelasi sex??? ( am vazut cu ceva timp in urma un reportaj in care unei fetite de 9 ani i se puneau intrebari despre homosexualitatea ei si va spun sincer ca raspunsurile fetitei m-au socat).
|
La varsta mentionata de tine copiii descopera instinctele sexuale, si atractia fata de sexul opus (in cazul majoritatii). Daca fetita e lesbiana, e normal ca ea sa fie atrasa de fete.
Ma rog, nu se poate generaliza plecand de la cazul de mai sus, dar sunt homosexuali care au stiut de la o varsta frageda ca ei sunt altfel. Am un prieten care este homosexual, si la fel ca fetita din exemplul tau, nu isi aduce aminte sa fi fost atras vreodata de fete.
Exemplele de mai sus sustin punctu de vedere conform caruia homosexualitatea este innascuta, nu dobandita.