Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 17.04.2007, 12:15:36
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de romandragut
totusi justitia romana functioneaza. criminalii nu trebuie sa se ascunda prin manastiri ci trebuie pusi in inchisori.
Oare functioneaza???? Intreba pe acei mii de prunci avortati de mamele lor. Oare cine s-a ocupat de cazul lor. Ca un om pacatos moare facem scandal mare dar cand copii nevinovati, fara aparare, inocenti sunt ucisi spunem ca totul e perfect normal. Nu ai observat asta niciodata? Si nu te lua dupa ce spune la TV. Am auzit la radio ca a spus un parinte arhimandrit ca din ce a aflat lucrurile nu au fost char asa cum erau descrise la TV. Si n-ar fi prima oara. Cand a fost marsul homosexualilor prin Bucuresti la Antena 3 a fost un talk-show dintre un reprezentat homosexual si unul al taberei vrajmase. Si cine a fost chemat? Un legionar. Dupa ce inveti la istorie ca legionarii sunt niste ucigasi ii privesti cu neincredere. Dar nu s-a specificat nimic despre organizatiile gen ASCOR care au facut tot felul de referendum ca sa le dea senatorilor si sa nu legalizeze pe homosexuali. Cand am auzit am ramas fara glas. Cum il intrebau pe par. Ioanichie Balan ce sa mai faca.

Stii cum e cu televiziunea? Cum e faza cu unul care a facut un sondaj in care s-a gasit ce sunt foarte multi homosexuali in lume. Dar nimeni nu a specificat ce persoane au participat in sondaj. Cei inchisi in temnite pentru violuri si cazuri de abuz sexual.