194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XI)
După nici 5 luni “iubirea de Dumnezeu” își face din nou loc, timid, printre scrierile pucioșilor:
“Dacă am văzut că omul nu găsește iubirea de Dumnezeu, am venit și M-am făcut Om și i-am arătat omului crucea, iubirea de Dumnezeu, blândețea și smerenia inimii în care iubește Dumnezeu. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 27-09-2001)
Treptat, referirile la “iubirea de Dumnezeu” capătă tot mai multă forță. Pucioșii declamă că frica de Dumnezeu poate proveni și din iubirea de Dumnezeu, caz în care ea îl leagă pe om de Dumnezeu, și invers:
“Temerea de Dumnezeu, când ea nu vine din iubirea de Dumnezeu, atunci ea îl ascunde pe om de Mine, iar când iubirea de Dumnezeu este izvorul ei, atunci ea este cea care nu-l desparte pe om de Dumnezeu, și pe Dumnezeu de om. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-08-2002)
Odată cârmită înapoi de unde plecase, ideologia zglobie a pucioșilor despre “iubirea de Dumnezeu” încep să se afișeze cu tot mai mult curaj. Tot mai multe “definiții” despre ea sunt lansate prin “mesajele” pucioșești. Spre exemplu, duhul care se pretinde a fi “Ioan Botezătorul” identifică pur și simplu oul cu găina, adică la el “iubirea de Dumnezeu” este tot una cu “ascultarea de Dumnezeu”. În schimb, e în stare să facă distincția dintre credință și credincioșie:
“Iubirea de Dumnezeu este chiar ascultarea de Dumnezeu, căci cel ce iubește face în dragul celui iubit, și aceasta este iubirea. Iubirea de Dumnezeu este iubirea. Spun această taină mare și atât de mare ca să vadă omul că nu-l iubește pe aproapele său. Nici eu n-am putut să-i iubesc pe cei ce se pocăiau spre iertarea păcatelor și spre botezul cu apă la Iordan [...] O, fii ai oamenilor, strig prin cartea Cuvântului lui Dumnezeu, strig la voi: pocăiți-vă! Vă trebuie iubire de Dumnezeu și credință în El, credință cu credincioșie și nu oricum credință, și vă trebuie rugăciune plină de cumințenie și care să nu ceară pentru voi, ci pentru Domnul în voi.[...] ! Și vă spun să iubiți pe Dumnezeu cu toată ființa Lui din voi, și pe aproapele vostru ca pe voi înșivă după ce îl veți iubi pe Dumnezeu iubindu-vă așa și pe voi înșivă; așa, și nu fără iubirea de Dumnezeu în voi. [...]! Și vă spun să iubiți pe Dumnezeu cu toată ființa Lui din voi, și pe aproapele vostru ca pe voi înșivă după ce îl veți iubi pe Dumnezeu iubindu-vă așa și pe voi înșivă; așa, și nu fără iubirea de Dumnezeu în voi. [...] Nu așa se făcea botezul pe vremea mea, pe vremea apostolilor ucenici ai Domnului, ci se boteza toată casa, de la tată până la prunc, cu botezul pocăinței prin propovăduire, și de la ea, prin credință, și apoi prin iubire de Dumnezeu și de aproapele, până ce praznicul Bobotezei se încununa cu coborârea limbilor Duhului Sfânt peste cei botezați și curățiți de păcat prin pocăința de faptele lor rele.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-01-2003)
Poporul pucios (Noul Israel) este pândit de păcatul bârfei, care aduce cu el neiubirea de Dumnezeu. Bârfa despre fiii copii de la Pucioasa (adică, liderii pucioși) va trebui să dispară definitiv din popor, și să fie înlocuită cu credință în ei (adică să aibă “iubire de Dumnezeul din ei”, ca să prindă ei puteri și să poată face minuni mai presus de fire), cu tot ajutorul, ascultarea și iubirea de cer:
“Păcatul bârfei este bucuria celor ce sunt ai lumii, ai slavei deșarte, iar aceia n-au ochi să vadă frumosul din voi și de pe fețele voastre și de pe limba voastră, că aceia sunt orbiți de dorirea de sine, de neascultarea de a nu iubi lumea și duhul ei, și de neiubirea de Dumnezeu, fiilor copii. [...] fiilor copii. Folosiți puterea credinței, că a venit această vreme, fiindcă e vreme grea pe pământ, și trebuie atâta iubire de Dumnezeu în Israel cât să poată cuprinde în ea puterea minunilor cele mai presus de fire, ca să pot Eu pentru voi de pe pământ ca și din cer, fiilor din porți. Să fiți ajutați de tot poporul cel ascultător și cel iubitor de cer. Să lucrați cu sfat mare și minunat, cum și în cer se lucrează.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-01-2003)
Slava lui Dumnezeu pe pământ nu se va mai vedea așa cum este scris în Scripturi, la a doua venire a Domnului întru slavă, ci se vede încă de pe acum la poporul pucios. Acesta, prin multă iubire de “Dumnezeul” pucios, ajunge să fie, să știe, să poată și să asculte de El:
“O, fă-te tu slavă a lui Dumnezeu pe pământ, slavă mare, că se uită cerul la tine să ia bucuria duhului tău întru Duhul Meu și să mănânce sfinții hrană de Duh Sfânt de la masa ta cu Mine, de la masa Mea cu tine, poporul Meu. Vezi tu cât de dulce te învăț Eu? Te învăț să fii, te învăț să știi, te învăț să poți prin multă, multă iubire de Dumnezeu, Ierusalime, și apoi Eu Mă uit cu dor la tine ca să văd cum Mă asculți. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 12-02-2003)
“Cuvântul” Pucios este cuvântul facerii din nou a lumii, care aduce viața veșnică cu iubire de Dumnezeu pentru om ( și nu cu iubire pentru Dumnezeu de om):
“O, Ierusalime de acum, îmi deșert în tine cu multul cuvântul facerii din nou a lumii, viața veșnică, viața cea cu iubire de Dumnezeu în ea pentru om.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 20-04-2003)
Și sfinții împărați Constantin și Elena au avut iubire de Dumnezeu în ei:
“Toți sfinții slăvesc ziua de serbare a împăraților Constantin și Elena, fiul și cu mama lui, împărați cu iubire de Dumnezeu în ei […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 3-06-2003)
|