194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XII)
“Duhul” de la Pucioasa vine trimis de Tatăl Lui ca să-l învețe pe om să nu mai fie o stârpitură, adică să asculte odată cu iubire de “Dumnezeul” Pucios - Tatăl și de “Cuvântul” Pucios, Fiul Lui:
“Tu ești o stârpitură dacă nu asculți de Dumnezeu. De șapte mii de ani asculți de tine și nu de Dumnezeu, și nu poate omul să se lepede de sine dacă nu are cine să-l învețe iubirea de Dumnezeu, și apoi viața cea din cer pe pământ în om. Am venit din nou după tine. Mă trimite Tatăl când vin, și altfel nu vin, și îți spun aceasta ca să-ți amintesc că tu asculți de tine și nu de Dumnezeu, iar Eu ascult de Tatăl când vin după tine...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-06-2003)
Liderii pucioși urmează să pună peste popor iubirea de Dumnezeu și dorul de El mereu, ca să-l facă frumos și sfânt:
“Cel ce primește cu dor și cu dragoste învățătura, acela primește și creștere, acela primește iubire, și cu ea e dulce înaintea Mea și înaintea oamenilor, căci iubirea de Dumnezeu este iubirea care-l face frumos, care-l face sfânt pe om. Aceasta să puneți voi peste popor, iubirea de Dumnezeu și dorul de El mereu, mereu, fiilor.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 22-06-2003)
Omul refuză să primească “Duhul” grăitor de “Cuvânt” de la Pucioasa, prin care ar fi să-i vină fericirea lui, care este iubirea de Dumnezeu. Omul vrea numai fericirea și binele și împlinirea dorului lui, dar nu vrea să lucreze și pentru dorul, binele și fericirea lui Dumnezeu:
“Dar iată, și azi grăiesc, și Eu însumi vin de la Tatăl și grăiesc, și nu vrea omul să așez peste el fericirea lui, iubirea de Dumnezeu, prin care-i vine omului toată pacea și toată fericirea și toată bucuria care-l face pe om asemenea Mie. Omul însă nu vrea de la Mine decât binele lui, iar când dorul Meu nu se mai potrivește cu dorurile lui, cu plăcerile lui, cu bucuriile lui, omul Mă aruncă, Mă necinstește pentru numele lui, și apoi prin el este disprețuit de oameni numele Meu, numele lui Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 7-7-2003)
Iubirea de Dumnezeu ar fi să fie mare slavă în om, dar omul umilit nu mai caută la slava sa, căci creștinul de rând nici nu știe ce este slava și nici nu iubește slava sa. Să se uite omul la creștinii pucioși, dacă vrea să vadă adevărată slavă în om. Va vedea slavă măreață și neumilită, adevărata slavă care s-a așezat peste pucioși, după ce a coborât din cer pe pământ. Pucioșii cheamă, cu mâinile ridicate la cer, duhul sărbătorii care va veghea asupra apropiatului “Festival al Creștinătății Rromânești” ca să se așeze peste toți cei chemați (simpatizanți, adepți, sfetnici, fideli, confidenți, consăteni, artiști, curioși, public) ca să vină la “izvorul vieții” (“Cuvântul Divin de la Pucioasa”) și să vadă că mare slavă se coboară pe pământ peste poporul pucioșilor, în care trăiește iubirea de Dumnezeu, adevărata slavă a omului pe pământ:
“O, fiilor, mare slavă este în om iubirea de Dumnezeu. Dacă omul ar ști și ar voi să știe ce este slava și dacă ar iubi slava, ar căuta slava iubirii de Dumnezeu și s-ar desfăta în ea ca în cea mai curată fericire, dar omul nu știe ce este slava în om. Dați putere slavei Mele în voi, căci iubirea de Dumnezeu este slava cea nepieritoare de peste om și frumusețea care nu se poate vedea mai multă ca în cei ce o au pe ea prin iubirea lor de Dumnezeu, care este slava lor. Să se uite omul la voi și să facă roade vrednice de pocăință spre iertarea păcatelor ascunse și neascunse, că mare slavă se coboară pe pământ peste cei în care trăiește iubirea de Dumnezeu, adevărata slavă a omului pe pământ. Amin. O, fiilor, ridicați mânuțele și cereți-Mi duh de sărbătoare cu iubire de Dumnezeu în ea peste voi și peste cei ce vor veni la izvorul vieții prin chemarea Mea. Cereți-Mi să vă fiu mângâiere și putere și pace și iubire în voi, ... “ (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 11-09-2003)
Iubirea de Dumnezeu este pavăză pentru păcatul ascuns în om, pentru iubirea de sine care alungă iubirea de Dumnezeu din om. Vine însă din cer “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” ca să-l cheme pe om la viață. Liderii pucioși sunt îndemnați ca să le facă daruri consătenilor lor săraci și necăjiți, ca să fie aceștia îndatorați “Dumnezeului” Pucioasei cu dorul și cu darul credinței șfinte, pucioșești:
“Nici un om nu poate veghea împotriva păcatului din el decât prin iubire de Dumnezeu și mereu iubire, așa încât viața lui să însemne Dumnezeu și nu om. [...] omul prin iubirea de sine îi alungă pe îngerii Mei și nu prin altceva, iar de la aceasta se nasc toate cele ce îl despart pe om de iubirea de Dumnezeu, care este paza de toată despărțirea de Dumnezeu a omului. [...] Am venit cuvânt pe pământ ca să-l chem pe om la viață, iar viața înseamnă sfințenie și iubire de Dumnezeu de-a pururi [...] Iar pentru osteneală vă voi ajuta să puteți înmiit și să lucrați și să miluiți pe omul necăjit de sarcinile lui, fiilor, ca să-l fac dator pe el cu iubirea de Dumnezeu, cu dorul și cu darul credinței sfinte, care-l face sfânt pe om la duh, la suflet și la trup.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-09-2003)
Nici Iuda n-a răspuns la îndemnul universal la pocăință, la milă și la iubire de Dumnezeu, pentru că nici la Cina de Taină el nu s-a împărtășit cu duh de pocăință, cu mărturisire și cu iubire de Dumnezeu, ci cu ascundere și cu vânzare către vrăjmași:
“ Dar și acolo, la cina cea de taină, a fost între ei om ascuns în sine și pe care am voit să-l trag spre pocăință, măcar după ce am fost pus pe cruce ca să mor pe ea, și prin ea să-i trag pe toți la Tatăl, prin milă și iubire de Dumnezeu. Iuda însă n-a mai venit să se împace cu Mine, și nu Mi-a făcut bine dacă a făcut așa. […] Cina cea de taină […] trebuie să fie tainică și cu duh de pocăință și de iubire de Dumnezeu luată, căci omul care umblă cu Dumnezeu, nu trebuie să se ascundă de Dumnezeu, ci numai de vrăjmașii lui Dumnezeu, care le fac cruce celor ce iubesc pe Dumnezeu împotriva iubirii omenești de pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 27-09-2003)
Duhul care își ia numele “Șfântul Nicolae” ia cuvântul și îi mustră pe preoții din bisericile lumii că se rezumă la slujbele din biserici și nu mai fac pastorație și prozelitism pe pământ, și astfel pe pământ nu mai este iubire de Dumnezeu:
“E gol pământul de Dumnezeu, o, oameni ai bisericii lumii, iar voi faceți slujbe în bisericile voastre, și peste pământ nu umblați ca să vedeți cum mișună păcatele peste oameni, și iubirea de Dumnezeu nu mai este pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 19-12-2003)
|